Algemene voorwaarden en huisregels

Aansprakelijkheid

De algemene voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op bezoekers van Fietsvergelijkers.nl. Door gebruik te maken van de Fietsvergelijkers.nl gaat de bezoeker akkoord met de onderstaande voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen.

Fietsvergelijkers.nl behoudt zich te allen tijde het recht om de voorwaarden op ieder moment aan te passen. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om regelmatig de voorwaarden te lezen. De onderstaande overeenkomst bevat enkele afwijzingen van aansprakelijkheid.

Online aankopen via Fietsvergelijkers.nl

Fietsvergelijkers.nl verkoopt zelf geen producten, de organisatie beperkt zich tot het weergeven van webshops, de bijbehorende producten en een vergelijking tussen deze webshops en producten. Wanneer een bezoeker heeft besloten om een online aankoop te doen, bestelt de bezoeker deze direct bij de desbetreffende shop. Fietsvergelijkers.nl is daarom niet aansprakelijk voor enige schade die is toegebracht aan de door de gebruiker bestelde goederen tijdens en na de verzending.

Thuiswinkelwaarborg

Verschillende aanbieders op Fietsvergelijkers.nl zijn gekenmerkt met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, dat door de brancheorganisatie Thuiswinkel.org wordt verstrekt. Dit keurmerk geeft aan dat een webshop aan bepaalde voorwaarden voldoet, het geeft echter nooit de garantie dat de uitvoering van een bestelling perfect verloopt. Fietsvergelijkers.nl is hiervoor dan ook niet aansprakelijk te stellen.

Beoordelingen door bezoekers

Op Fietsvergelijkers.nl geven bezoekers beoordelingen over de kwaliteit van producten en de bijbehorende webshops. Aan de beoordelingen van bezoekers zijn geen voorwaarden te verbinden. De beoordelingen zijn slechts opinies van bezoekers op basis waarvan de keuze voor een bepaald product of een webshop gemaakt zou kunnen worden.

Foutieve informatie

Fietsvergelijkers.nl laat producten van verschillende webshops zien. Indien er veranderingen plaatsvinden bij deze webshops, zoals prijs- en productwijzigingen, kan het voorkomen dat niet tijdig kenbaar gemaakt wordt aan Fietsvergelijkers.nl.

Fietsvergelijkers.nl houdt de wijzigingen van de webshops zo goed mogelijk bij. Maar Fietsvergelijkers.nl is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen die de webshops hebben aangebracht.

Intellectuele eigendomsrechten

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op Fietsvergelijkers.nl. Alle onderdelen op Fietsvergelijkers.nl is auteursrechtelijk beschermd. De website van Fietsvergelijkers.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder toestemming van Fietsvergelijkers.nl. De website van Fietsvergelijkers.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan Fietsvergelijkers.nl.

Voorwaarden Fietsreviews

Fietsreviews op Fietsvergelijkers.nl zijn bedoeld om productinhoudelijke bevinden op de website te delen, met als doel andere klanten te informeren over jouw gebruikservaring. Wil je een fietsreview schrijven op Fietsvergelijkers.nl zorg er dan voor dat deze voldoet aan onderstaande richtlijnen.

Je fietsreview heeft betrekking op jouw ervaring met de fiets.

Zo schrijf je een goede review

  1. Beschrijf in de review waarom de fiets jou wel of niet bevalt. Benoem daarbij opmerkingen in positieve en/of negatieve zin. Houd het doel van de review voor ogen en probeer alles beknopt maar wel volledig te beschrijven.
  2. Schrijf je review in begrijpelijke en correct Nederlands.
  3. Beperk de review tot jouw ervaring met het product. De service die je hebt ontvangen bij de (online) fietsenwinkel is geen onderdeel van de fietsreview.

Dingen die we liever niet zien in een fietsreview

  1. Meningen of uitspraken die geen betrekking hebben op jouw ervaring met het product. Denk hierbij aan de service die je hebt ontvangen bij de (online) fietsenwinkel.
  2. Scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of grammaticale verbasteringen hierop.

Fietsvergelijkers.nl kan een review verwijderen indien

Fietsvergelijkers.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor om fietsreviews van de website te verwijderen, zonder verdere kennisgeving indien:

  1. Als de review niet voldoet aan bovenstaande richtlijnen of als Fietsvergelijkers.nl hier een redelijk vermoeden van heeft.

Fietsvergelijkers.nl heeft het recht om richtlijnen t.o.v. productreviews te wijzigen. Indien er wijzigingen plaatsvinden zal dat op deze pagina worden aangepast.