Altec Delta

De Altec Delta is een onderhoudsvrije stadsfiets heeft 3 Nexus versnellingen. Uitermate geschikt voor een ritje door de stad! Door het zeer lichte aluminium frame en de sportieve zithouding wordt fietsen wel heel comfortabel.

Altec elektrische fiets

Altec Stroke Vouwfiets

Prijzen gevonden v.a.

1399,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Altec elektrische fietsen

Altec Carisma N7 Dames

Luxe stadsfiets

Voor een luxe stadsfiets met veel uitstraling is de Altec Carisma 28 inch perfect. Deze fiets behoort tot de best verkocht fietsen van Altec!

Altec herenfiets

Altec Delta Plus Heren

Prijzen gevonden v.a.

533,-

Bekijk prijzen
Altec Travel Heren

Prijzen gevonden v.a.

224,-

Bekijk prijzen
Altec Classic Heren

Prijzen gevonden v.a.

279,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Altec herenfietsen

Altec damesfiets

Altec Metro N7 Dames

Prijzen gevonden v.a.

239,-

Bekijk prijzen
Altec Travel Dames

Prijzen gevonden v.a.

224,-

Bekijk prijzen
Altec Trend Dames

Prijzen gevonden v.a.

239,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Altec damesfietsen

Altec fietsen is fietsen met een glimlach op je gezicht

Altec is een fietsenmerk dat is opgericht in het jaar 2001. Met als belangrijkste kenmerk kwalitatief goede fietsen ontwerpen voor een betaalbare prijs. Daarnaast worden de laatste nieuwe ontwikkelingen en trends op fietsgebied nauwlettend in de gaten gehouden. Dat zie je onder andere terug in de stijl en kleuren. Een voorbeeld hiervan zijn de Altec fietsen dames. Dit fietsenmerk heeft nog niet zo lang geleden de elektrische fiets toegevoegd aan de uitgebreide collectie fietsen. Ook komen de fietsen positief uit de Altec fietsentest. De pluspunten die uit de test komen zijn: het stevige en stabiel frame, de nette afwerking en de uitstekende rijeigenschappen. Altec fietsen is fietsen met een glimlach op je gezicht.

Altec fietsen met versnellingen en je fietst zonder problemen een heuvel op

Met een Altec fiets met zeven versnellingen heb je genoeg verzet om een heuvel op te fietsen. Deze fietsen zijn ook verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en modellen. Altec fietsen zijn kwalitatief goed én ook nog eens betaalbaar, ook al lees je soms dat een Altec fiets slecht is. Het is namelijk heel goed mogelijk dat je een keer een slechte Altec fietsen review leest. Laat je daardoor niet ontmoedigen. In de meeste gevallen gaan deze Altec fietsen reviews over zaken die daarna direct door Altec opgelost worden.

Altec maakt fietsen leuk en betaalbaar

Een uiterste comfortabele transportfiets of een stoere stadsfiets. Altec heeft een ruime collectie fietsen. Wil je graag een leuke fiets waar ook een kinderstoeltje op kan? Dan is de Altec Sweet moederfiets wellicht een goede optie. Deze fiets heeft een extra breed stuur. Waar je heel eenvoudig en gemakkelijk een kinderstoeltje op kan monteren. Deze fiets heeft ook een speciale lage instap. Deze fiets vind je in de collectie Altec fietsen dames voor een heel betaalbare prijs. Ook voor heren is een ruime keuze! Dus waar wacht je nog op?