Amslod fiets kopen? Bekijk het totale aanbod op Fietsvergelijkers.nl

Amslod fietsen

Rechtstreeks vanuit de fabriek

Amslod Elektrische fietsen

Waarom zou je een Amslod kopen? Doordat de e-bikes van Amslod rechtstreeks van de fabrikant komen, kunnen ze aangeboden worden voor een scherpe prijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 40%! Dankzij het service team op de weg kun je vrijblijvend bij jou thuis proefrijden.

Amslod Aston N3

7.4 Kampioen ANWB 2018

De Aston is een krachtige e-bike met een modieus design. Door de extra krachtige middenmotor (80 Nm) kan deze fiets elke route aan. Uitgerust met een 43-volt elektrische systeem. Dus waar wacht je nog op?

Amslod fietsen

Amslod is een fietsenmerk dat in 2015 begon met de verkoop van Amslod e-bikes. Een goed voorbeeld daarvan is de Amslod wellington. Toch is dit niet helemaal het begin van dit succesvolle fietsenmerk. Het merk Amslod heeft eigenlijk een soort comeback gemaakt. Het prille begin van Amslod start in 1915. Dit fietsenmerk timmert hard aan de weg en is vooral populair omdat deze direct vanuit de fabriek aan de consument levert. Uiteraard heeft dit ook een heel positief effect op de prijs van een fiets. Kijk maar eens naar Amslod Aston prijs of Amslod e-bike prijzen in de gratis brochure.

Een fijne elektrische fiets met krachtige Amslod middenmotor

De Amslod wellington heeft een hele krachtige middenmotor en is uitgevoerd met een bijzondere accu. Het is namelijk een accu met 600 wattuur. De fiets heeft daarnaast een L.C.D display die gemakkelijk te gebruiken is. De fiets is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Het fijne van Amslod fietsen is dat je thuis een vrijblijvende afspraak kunt maken voor een proefrit.

Het is daarnaast ook mogelijk om bij een van de Amslod experience center in Nederland een proefrit te maken. Ben je van plan om een Amslod fiets te kopen? Vraag dan altijd vrijblijvend een brochure en proefrit aan. De Amslod elektrische fietsen kwamen ook positief uit de ANWB Fietsselect test.

Amslod fietsen maakt van fietsen een echte belevenis

In de gratis folder van Amslod vind je allerlei informatie over verschillende modellen en Amslod prijzen. Wil je graag weten wat de ervaringen zijn van andere Amslod fietsliefhebbers? Dat kan zoek en kijk maar eens naar Amslod fietsen reviews. Hier lees je bijvoorbeeld dat de fietsen heel mooi afgewerkt zijn, goede rijeigenschappen hebben en dat de service aan huis perfect is. Wil je ook een keer in alle rust een Amslod fiets uittesten? Maak dan een keer een afspraak voor een gratis proefrit. Amslod fietsen maakt van fietsen een echte belevenis.