Amslod fietsen

Rechtstreeks vanuit de fabriek

Amslod damesfiets

Amslod Wellington MTX-600

Prijzen gevonden v.a.

1599,-

Bekijk prijzen
Amslod Carlton SX-600

Prijzen gevonden v.a.

1599,-

Bekijk prijzen
Amslod Preston MX-600

Prijzen gevonden v.a.

1599,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Amslod damesfietsen

Amslod Elektrische fietsen

Waarom zou je een Amslod kopen? Doordat de e-bikes van Amslod rechtstreeks van de fabrikant komen, kunnen ze aangeboden worden voor een scherpe prijs. Het voordeel kan wel oplopen tot 40%! Dankzij het service team op de weg kun je vrijblijvend bij jou thuis proefrijden.

Amslod herenfiets

Amslod Hilston LTX-600

Prijzen gevonden v.a.

1599,-

Bekijk prijzen
Amslod Highland LX-600

Prijzen gevonden v.a.

1599,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Amslod herenfietsen

Amslod fietsen

Amslod is een fietsenmerk dat in 2015 begon met de verkoop van Amslod e-bikes. Toch is dit niet helemaal het begin van dit succesvolle fietsenmerk. Het merk Amslod heeft eigenlijk een soort comeback gemaakt. Het prille begin van Amslod start in 1915. Dit fietsenmerk timmert hard aan de weg en is vooral populair omdat deze direct vanuit de fabriek aan de consument levert. Uiteraard heeft dit ook een heel positief effect op de prijs van een fiets.

Een fijne elektrische fiets met krachtige middenmotor of voorwielmotor

Voor haar e-bikes maakt Amslod uitsluitend gebruik van Bafang motorsystemen. Dit zijn prima motoren die we vooral veel tegenkomen in het lagere prijssegment. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Shimano systemen, kunnen Bafang motoren worden gecombineerd met onderdelen van andere merken. Zo zijn de accu’s van Amslod van Panasonic. En deze accu’s zijn precies waarmee Amslod zich wil onderscheiden: iedere Amslod e-bike wordt namelijk standaard geleverd met een dikke 600Wh accu. En dat is wel heel lekker.

De fiets heeft daarnaast een LCD display die gemakkelijk te gebruiken is. De fiets is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Het fijne van Amslod fietsen is dat je thuis een vrijblijvende afspraak kunt maken voor een proefrit.

Het is daarnaast ook mogelijk om bij een van de Amslod experience center in Nederland een proefrit te maken. Ben je van plan om een Amslod fiets te kopen? Vraag dan altijd vrijblijvend een brochure en proefrit aan. Over het algemeen scoren Amslod elektrische fietsen prima tot goed in de verschillende e-biketests.

Amslod fietsen maakt van fietsen een echte belevenis

In de gratis folder van Amslod vind je allerlei informatie over verschillende modellen en Amslod prijzen. Wil je graag weten wat de ervaringen zijn van andere Amslod fietsliefhebbers? Dat kan zoek en kijk maar eens naar Amslod fietsen reviews. Hier lees je bijvoorbeeld dat de fietsen heel mooi afgewerkt zijn, goede rijeigenschappen hebben en dat de service aan huis perfect is. Wil je ook een keer in alle rust een Amslod fiets uittesten? Maak dan een keer een afspraak voor een gratis proefrit. Amslod fietsen maakt van fietsen een echte belevenis.