Bakfiets.nl bakfietsen

Pure Hollandse bakfietsen

Bakfiets.nl verandert het straatbeeld

Bakfiets.nl heeft als één van de eersten het straatbeeld in Nederland veranderd. Steeds meer bakfietsen betreden het verkeer. Dankzij de ontwikkeling en ervaring heeft Bakfiets.nl meerdere kwalitatieve bakfietsen in het assortiment.

Bakfiets.nl CargoBike Lang

Als beste getest volgens de Fietsersbond

Deze bakfiets wordt al jarenlang geproduceerd en is inmiddels een classic. Dankzij de stabiliteit van de standaard is de Bakfiets.nl CargoBike Lang nummer 1 geworden. De bakfiets is op elk detail goed doordacht.

Bakfiets.nl CargoBike Lang

Geen fietsen gevonden!

Bakfiets.nl CargoTrike Breed

Geen fietsen gevonden!

Bakfiets.nl bakfietsen voor zorgeloos fietsplezier

Kinderen en tassen met zware boodschappen meenemen op de fiets. Het is eigenlijk niet te doen. Dat vond Maarten van Andel ook toen hij in 1999 zelf kinderen kreeg. De bakfietsen die tot dat moment verkrijgbaar waren voldeden niet aan de verwachtingen. De fiets trapte zwaar en het was moeilijk om deze goed te parkeren. Maarten besloot toen om zelf een bakfiets te ontwerpen en te gaan fabriceren. Na een aantal ontwerpen was daar de unieke bakfiets. De nieuwe Bakfiets.nl op twee wielen met een lage bak en een vierpoot standaard.

Bakfiets.nl elektrisch comfortabel fietsen met ondersteuning

De Bakfiets.nl elektrisch is niet alleen heel wendbaar, maar trapt door het Shimano step systeem ook lekker licht. Het systeem is handig te bedienen met een display op het stuur. Daarnaast is de Bakfiets.nl elektrisch ook voorzien van een Walk assist die zorgt voor extra ondersteuning tijdens het lopen. Alle fietsen, ook de fietsen van de Bakfiets.nl aanbieding, worden voor ze de weg op gaan uitgebreid gecontroleerd en getest. De accu kan je er heel eenvoudig afhalen. Dit is vooral heel handig als er geen stroomvoorziening of stopcontact in de buurt is.

Samen veilig op de fiets met een fiets van Bakfiets.nl

De bakfiets elektrisch is heel geschikt voor mannen en vrouwen. Wil je ook graag samen met de kinderen veilig op de fiets en zoek je een bakfiets? Kijk dan eens naar Bakfiets.nl dealers. Op de site vind je een lijst met verschillende premium en select dealers. Je kan aan select of premium zien welke model of soort fietsen van Bakfiets.nl in de showroom staan. Op die manier weet je precies bij welke dealer je moet zijn. Wil je veilig en met plezier met je kinderen en zware boodschappentassen fietsen? Koop dan een Bakfiets.nl bakfiets.