Bakfietsen vergelijken – Fietsvergelijkers

Op zoek naar een comfortabele bakfiets?

Check hier alle bakfietsen!

Filter

Bakfiets kopen?

Een bakfiets is zeer geschikt als je meerdere kinderen of boodschappen moet vervoeren. Aangezien een bakfiets veelal een dure aankoop is, is het belangrijk om vooraf goed onderzoek te doen welke bij jou en je gezin past. Bakfietsen zijn er in verschillende formaten: bij sommige bakfietsen kun je één of twee kinderen kwijt, terwijl je bij een model met een lange of brede bak wel drie kinderen kunt plaatsen. Een bakfiets is een geschikt vervoersmiddel om kinderen naar school te brengen. Bovendien is het niet alleen een goedkoper vervoersmiddel dan de auto, maar ook nog eens beter voor het milieu.

Bakfietsen zijn er in vele soorten en maten

Voordat je een bakfiets gaat aanschaffen is het belangrijk om te bedenken wat je doel is van de bakfiets. Hoeveel kinderen wil je maximaal vervoeren? En wil je ook boodschappen doen samen met de kinderen? Als je weet je hoeveel bagage je in de bak wilt plaatsen kun je doelgerichter op zoek gaan. Ook is het belangrijk of er een Maxi-Cosi of een autostoeltje geïnstalleerd moet worden. Bakfietsen zijn verkrijgbaar met twee en drie wielen, waarbij je bij de laatste meer stabiliteit hebt. Ook het aantal versnellingen is belangrijk bij je keuze. Het meest toegankelijke is tussen de 5 en 8 versnellingen.

Vergelijk bakfietsen online

Door het grote aanbod bakfietsen en veel verschillende aanbieders kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. De prijs, aangeboden service en levertijd kunnen doorslaggevend zijn om bij de juiste aanbieder te kopen. Ook zijn er tegenwoordig veel elektrische bakfietsen op de markt. Een extra ondersteuning kan heel handig zijn als je kinderen of bagage moet vervoeren.