Batavus V-light – Veilig onderweg is veilig weer thuis

Niks is zo belangrijker op de fiets dan goed licht. Natuurlijk niet om zelf gezien te worden, maar ook om andere weggebruikers goed te zien. De speciaal ontworpen ‘ V-light’ zit in de accu verwerkt van deze e-bike. Dit zorgt ervoor dat er een V-vorm geprojecteerd wordt op de grond rondom de achterzijde van de fiets. Dit verbetert je veiligheid en zichtbaarheid.

Batavus Dinsdag

Nationale Fietstest van de Telegraaf

De Dinsdag scoorde bij het testpanel zeer goed en is in de categorie stadsfietsen als winnaar uitgekozen. De testers waren vooral te spreken over het rijgedrag, het uiterlijk en de afmontage.

Batavus fietsen heeft voor iedereen een geschikte fiets

Batavus is een echte fietsspecialist. Dit al sinds ongeveer 1904 toen de heer Andries Gaastra in Heerenveen zijn winkel opende. Na twee jaar verkocht hij in zijn winkel de eerste eigen vervaardigde fietsen met de merknaam Batavus. Dat was het prille begin. Batavus bleef zichzelf verder ontwikkelen en verbeteren. Tot op de dag van vandaag en dat zie je iedere keer weer terug in de nieuwe collectie. Het aanbod is groot van een gewone Batavus stadsfiets tot aan de Batavus elektrische fiets. Deze elektrische fietsen van Batavus zijn vaak voorzien van Walk of powerassist. Hierdoor kun je gemakkelijker op kan stappen of naast je fiets lopen. Voorbeelden van bekende Batavus series zijn de CNCTD, Dinsdag en Mambo.

Een Batavus damesfiets in trendy hippe kleuren

Batavus heeft ook een groot aanbod aan dames- en mamafietsen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ga je de fiets gebruiken voor lange fietstochten, voor woon-werkverkeer of voor een kort ritje naar de supermarkt? Mocht dit laatste het geval zijn dan kies je voor een fiets met een extra stevige bagagedrager om er fietstassen aan te hangen. Een krat voorop je fiets behoort ook tot de mogelijkheden. Een Batavus damesfiets is verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen en niet te vergeten verkrijgbaar in hele trendy en hippe kleuren. Een stadsfiets, omafiets, transportfiets, toerfiets en natuurlijk de e-bike vind je terug in de hele collectie Batavus damesfietsen. Uiteraard zijn er ook fietsen met een lage instap verkrijgbaar.

De Batavus herenfiets ook ideaal voor het woon werk verkeer

Batavus heeft een ruim aanbod aan goede herenfietsen. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, modellen en uitvoeringen. Ook een herenfiets met een universeel is leverbaar. Daarnaast heb je ook keuze in het aantal versnellingen. Er zijn een aantal fietsen die uitgerust zijn met maar liefst zeven versnellingen. Met een Batavus fiets kun je zonder zorgen genieten.