Mobiele Fietsenmaker

De 20 ervaren mobiele fietsenmakers van Nederland

Een mobiele fietsenmaker beschikt over een mobiele werkplaats en repareert je fiets op locatie (thuis, op het werk/school of onderweg). Dit kan op afspraak worden gedaan, zodat de fietsmaker op een moment dat jou schikt voor kan komen rijden. De mobiele fietsenmaker werkt uitsluitend met gediplomeerde fietsenmakers en repareert alle soorten fietsen; stadsfietsen, racefietsen, bakfietsen maar ook elektrische fietsen. De fietsenmakers werken, over het algemeen, in een specifiek gebied. Ervaring met diverse soorten fietsen is natuurlijk belangrijk . Daarom vind je hieronder 20 ervaren mobiele fietsenmakers.

1Bike Doctors

Bike Doctors uit Amsterdam is al actief sinds 1998. De mobiele werkplaatsen worden met bakfietsen voorgereden, zodat er klimaatneutraal gewerkt kan worden. Bij grote klussen kan wel een uitgebreide werkplaats worden gebruikt om mee te werken.

Contactgegevens

2. De mobiele fietsspecialist

In een straal van 15 kilometer rondom Someren is De mobiele fietsspecialist in te zetten. Daarmee kan zomaar dertig jaar aan ervaring in het fietsenmakersvak worden ingehuurd om ter plaatse elk type fiets te repareren. Ook scootmobielen, rollators en rolstoelen kunnen in de mobiele werkplaats worden hersteld.

Contactgegevens

3. De Zwolse Fietsenmaker

Zoals de naam doet vermoeden dekt deze fietsenmaker vooral het gebied in en om Zwolle. Door 17 jaar ervaring als fietsenmaker, heeft eigenlijk geen enkele fiets nog een geheim voor deze vakman.

Contactgegevens

4. Cosma Tweewielers

Cosma Tweewielers uit Nijmegen is al meer dan 10 jaar actief als mobiele fietsmaker. Deze fietsenmaker kan zelfs rollators en rolstoelen op locatie repareren, naast alle andere soorten fietsen.

Contactgegevens

5. FietsNED

FietsNED dekt heel Nederland. Dat komt doordat er een aangesloten mobiele fietsmaker in bijna elke provincie te vinden is. Ook  heeft FietsNED 100 bussen rijden door heel Nederland. Het belangrijke voordeel is dat er een specialist voor elk model of merk ingezet kan worden zodat precies de juiste kennis altijd beschikbaar is voor snelle reparaties van de fietsen.

Contactgegevens

FietsNED

6. Fietsen Breda

Fietsen Breda heeft meerdere gediplomeerde monteurs in dienst die allen de kwaliteiten bezitten om fietsen in en om deze Noord-Brabantse gemeente naar behoren te kunnen repareren. Daardoor zijn de wachttijden altijd kort en kan zowel reparatie als onderhoud worden verzorgd.

Contactgegevens

7. Westerlaken Fietsen

Westerlaken Fietsen is in Zeewolde gevestigd. Het belangrijkste voordeel dat deze fietsenmaker vaste prijzen hanteert. Dit geeft dus al direct veel duidelijkheid. Bovendien is de kwaliteit altijd zeer hoog.

Contactgegevens

8. Hermans fietsen

Hermans fietsen dekt de regio Eindhoven, Best en omstreken. Wanneer de afstand iets verder is kan ook gebruik gemaakt worden van de diensten, maar dan wel met voorrijkosten. Zowel alle gewone, als alle elektrische fietsen kunnen worden gerepareerd.

Contactgegevens

9. De Fietsenwacht

In Haarlemmermeer en omstreken is De Fietsenwacht actief. Deze mobiele dienst wordt ook vaak gebruikt door bedrijven die fietsen zakelijk inzetten. Met deze snelle reparatiedienst is de mobiliteit gewaarborgd.

Contactgegevens

10. Flattire Amsterdam

In het centrum van Amsterdam en een flink stuk er buiten, kan contact worden gezocht met Flattire. De fietsmakers gebruiken zelf ook uitsluitend de fiets om zich te verplaatsen.

Contactgegevens

Flattire Amsterdam

11. De Engelse Fietsenmaker

In Rotterdam kan contact worden gezocht met De Engelse Fietsenmaker. Een belangrijk voordeel van deze fietsenmaker is dat er ook een slotenservice geboden wordt. Een goede reden om juist voor deze fietsenmaker te kiezen.

Contactgegevens

12. Fix My Bike

Gevestigd in Amsterdam, maar werkzaam in heel Noord-Holland. Een belangrijk voordeel is dat Fix My Bike niet alleen op afspraak werkt, maar ook een spoeddienst kan inzetten als dit nodig is. Hierdoor is het mogelijk om, waar dan ook in het werkgebied, binnen 45 minuten op locatie te zijn en te starten met de reparatie.

Contactgegevens

13. Fietsmobiele

Voor de regio Utrecht/Nieuwegein is Fietsmobiele de fietsenmaker op locatie die gebeld kan worden. Een fietsenmaker die bovendien ook buiten kantooruren, tot 20.00 ’s avonds, inzetbaar is en daardoor dus gemakkelijk te benaderen is voor een afspraak op een geschikt moment. Voor alle soorten fietsen inzetbaar.

Contactgegevens

14. Kaspibike

Kaspibike is met recht een mobiele fietsenmaker te noemen want al het contact verloopt ook mobiel. Een berichtje of een appje naar de fietsenmaker is al voldoende om te zorgen dat er actie wordt ondernomen in Rotterdam en directe omgeving. Alle soorten fietsen kunnen onder handen genomen worden.

Contactgegevens

15. Dr. Beyk

De specialist in bakfietsen en cargobikes. Omdat deze steeds meer in het straatbeeld te vinden zijn, is deze mobiele fietsenmaker in Amsterdam zeer geschikt om te bellen wanneer er problemen zijn. Bovendien beschikt deze fietsenmaker over meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Contactgegevens

16. Snelle Jelle Fietsservice

Een naam die onlosmakelijk met fietsen verbonden is, is te vinden in de Regio Haaglanden. Alle soorten klachten met betrekking tot de fiets kunnen onderhanden worden genomen.

Contactgegevens

17. Mijn mobiele fietsenmaker

Is in Abcoude en directe omgeving werkzaam. Een fietsenmaker die ook aandacht heeft voor onderhoud aan de rijwielen. Dit voorkomt defecten in de toekomst.

Contactgegevens

18. Fietsservice aan huis

Misschien wel de mobiele fietsenmaker met het grootste werkgebied, namelijk de gehele regio ’t Gooi. De werkplaats is geen busje, maar een vrachtwagen. Grote kans dat het onderdeel dat je nodig hebt direct voorhanden is.

Contactgegevens

19. Fixfiets

Fixfiets komt ter plekke een fiets repareren overal op het eiland Voorne-Putten. Mocht het rijwiel niet te repareren zijn, dan is er ook de mogelijkheid om fietsen of gebruikte fietsen te kopen. Zoals ook fietsonderdelen te koop zijn bij deze fietsenmaker. Daarnaast zijn er speciale diensten voor bedrijven.

Contactgegevens

20. Fietstrend

Fietstrend komt uit Hillegom en dekt dan ook het gebied in en om deze plaats in Noord-Holland. Deze fietsenmaker komt niet alleen voor reparaties voorrijden, maar ook voor het verzorgen van onderhoudsbeurten wanneer dit nodig is. Zo blijft de fiets altijd in topconditie.

Contactgegevens

Fietstrend

Heb je ervaring met één van deze ervaren mobiele fietsenmakers? Laat dan hieronder je reactie achter. Vind hier alle fietsenwinkels in de buurt?

Job

Job is onze e-bikespecialist. Vraag hem het hemd van het lijf over motorsystemen en accu's.
Fietst op: Custom made fixie