Je fiets online kopen én de lokale fietsenwinkel ondersteunen: het kan met Gazelle

Wanneer je een nieuwe fiets gaat kopen, heb je pakweg twee opties: je bestelt hem online of je gaat naar de lokale fietshandel. Maar wat als je je fiets online wilt bestellen maar de lokale ondernemer niet wilt passeren? 

In tijden van COVID-19 zien veel mensen af van een bezoek aan de showroom. En dat is jammer, want de lokale ondernemer heeft juist nu alle steun nodig. Gelukkig komt Gazelle met een goed alternatief: bestel je fiets online en hij wordt door de lokale fietsenwinkel rijklaar gemaakt en aan huis bezorgd. Hiervoor werkt Gazelle samen met ruim 800 lokale fietsenwinkels.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Ga naar Gazelle.nl en selecteer de fiets die je wilt bestellen. Voor advies kun je gebruik maken van de chatfunctie of je kunt bellen met een medewerker van Gazelle. Wanneer je de fiets hebt toegevoegd aan je winkelwagen, kun je de dealer kiezen die jouw fiets mag leveren. Vink de optie ‘Thuisbezorgen’ een en rond je bestelling af. Dan komt het moeilijkste gedeelte: wachten tot je spiksplinternieuwe fiets geleverd wordt!

Bekijk hier alle Gazelle fietsen

 

Job

Job is onze e-bikespecialist. Vraag hem het hemd van het lijf over motorsystemen en accu's.
Fietst op: Custom made fixie