VanMoof komt binnenkort met nieuwe S3 en X3, gooit oude model in de uitverkoop

VanMoof is voortdurend in ontwikkeling. Zo kondigde het Nederlandse merk recentelijk aan dat het zich uitsluitend nog gaat richten op de Electrified-modellen. De niet elektrische stadsfietsen, waar het merk ooit groot mee werd, laat het daarmee volledig achter zich. Binnenkort introduceert VanMoof de nieuwe S3 en X3 en daarom dumpt het merk de oude Electrified S2 (de X2 is al uitverkocht) tegen stuntprijzen.

Waar de S2 een adviesprijs van een kleine € 3.398 krijgt toegeschreven, is het model nu beschikbaar voor slechts €1.798. Dit geeft wel een iets vertekend beeld, de reguliere verkoopprijs zat doorgaans rond de €2.500. Dat neemt niet weg dat dit een uitgelezen kans is om voor niet al teveel geld een dikke VanMoof S2 te rijden!

Over de nieuwe modellen is momenteel nog niet veel bekend. Het feit dat VanMoof zich vasthoudt aan de types ‘S’ en ‘X’ doet vermoeden dat de frames grotendeels gelijk zullen blijven. Maar we kijken natuurlijk uit naar de vernuftige features die op de fietsen zijn uitgerust. Zo werden we eerder al verwend met touchscreens, Bluetooth bediende sloten en een opsporingsdienst bij diefstal.

Bekijk hier de S2 aanbieding

Job

Job is onze e-bikespecialist. Vraag hem het hemd van het lijf over motorsystemen en accu's.
Fietst op: Custom made fixie