Elektrische Mamafiets

Wat is een elektrische mamafiets?

De elektrische mamafiets, ook wel elektrische moederfiets genoemd, is een elektrische fiets die speciaal is ontworpen voor moeders (en vaders) met jonge kinderen. Op deze elektrische mamafiets kunnen twee kinderzitjes bevestigd worden, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. De elektrische mamafiets bevat diverse elementen die ervoor zorgen dat je makkelijk en veilig met de kinderen op stap kunt gaan.

Lage instap

De elektrische mamafiets heeft een lage instap. Dit is praktisch, maar ook veilig! Door de lage instap gaat opstappen en afstappen makkelijk. Onderweg even stoppen, bijvoorbeeld bij een stoplicht of voor een korte pauze? Dit gaat met gemak.

Breed stuur

Het brede stuur op een elektrische moederfiets zorgt voor stabiliteit. Hierdoor stuur je comfortabel en makkelijk, ook als het kinderzitje aan de voorzijde bezet is.

Dubbele standaard en stuurblokkering

Het is erg belangrijk dat je de kinderen makkelijk en veilig op de fiets kunt zetten en er ook weer vanaf kunt halen. Daarom heeft de elektrische mamafiets een dubbele standaard en stuurblokkering. Elektrische fietsen hebben in de meeste gevallen een standaard aan de linkerzijde. De elektrische mamafiets heeft een dubbele standaard, ook wel tweepoot standaard genoemd. Hierdoor staat de elektrische moederfiets stevig en stabiel. Daarnaast heeft de elektrische mamafiets stuurblokkering. In stilstand is het mogelijk om het stuur vast te zetten waardoor het stuur niet naar de linker- of rechterzijde zal kiepen. De kinderen optillen en in het kinderzitje zetten is hierdoor een fluitje van een cent!

Wat_is_een_elektrische_mamafiets

Display

Tijdens het fietsen is het belangrijk om je ogen op de weg te houden. Doordat de display van de elektrische mamafiets speciaal voor deze fiets is ontworpen, is het mogelijk om de fiets met één hand te bedienen. Door de grootte en duidelijke typografie is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien. Zo kun je de weg en de kinderen goed in de gaten blijven houden.

Elektrische ondersteuning

De elektrische ondersteuning op de mamafiets zorgt ervoor dat je een steuntje in de rug krijgt wanneer nodig. Boodschappen doen, kinderen naar school brengen of gewoon lekker fietsen? Op de elektrische mamafiets is dit eenvoudig!

Job

Job is onze e-bikespecialist. Vraag hem het hemd van het lijf over motorsystemen en accu's.
Fietst op: Custom made fixie