Brinckers fietsen vergelijken – Fietsvergelijkers

Brinckers fietsen vergelijken?

Check alle Brinckers fietsen van Fietsenwinkel.nl!

Filter

Brinckers elektrische fietsen

Brinckers, het merk dat in Nederland wordt ontwikkeld en geproduceerd, combineert de sterke Nederlandse kwaliteiten: design, techniek en koopmanschap. Deze kwaliteiten zorgen voor de krachtige en hoogwaardige e-bikes waar we hedendaags zo trots op mogen zijn. Echte Hollandse kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Hollanders zijn vindingrijk, doelgericht en slim. Het is deze mentaliteit die leidde tot de geboorte van Brinckers: de e-bikes met alles erop en eraan, die door slim ontwerp en optimale service de beste kwaliteit bieden. Bekende Brinckers fietsen zijn de lage instap modellen en moederfietsen.

Waarom Brinckers?

Met Brinckers kun je vertrouwen op goede prestatie en kwaliteit. De e-bikes worden gebouwd met de beste onderdelen zoals Bosch, Bafang, Shimano, Selle Royal, Magura en Axa. De specialisten en service partners staan altijd voor je klaar en bieden goede service. Daarnaast krijgt u bij Brinckers 7 jaar garantie op het frame en 2 jaar op alle andere onderdelen. Hierdoor kun je lang genieten van je Brinckers e-bike.

Bij Brinckers hoef je geen zorgen te maken over onnodige extra kosten, met de laagste prijsgarantie wordt je nieuwe fiets altijd voor een eerlijke prijs geleverd. Daarnaast kun je gebruik maken van een gratis demonstratie en service aan huis. Vandaag besteld is morgen in huis! De fiets wordt rijklaar bij je voor de deur afgeleverd. En wil je de fiets nog even testen voor je hem koopt? Dat is geen probleem! Met de vrijblijvende proefrit kun je de e-bikes uitproberen waar je maar wilt, je bent natuurlijk ook altijd welkom bij één van de Brinckers testcentra.

Proefrit aanvragen

Vraag hierboven direct een proefrit aan voor één van bovenstaande Brinckers modellen en ontvang gratis het Fietsvergelijkers informatiepakket ter waarde van € 35,-. Het proefrit informatiepakket bestaat uit:

  1. Handleiding: Hoe haal ik het maximale uit mijn proefrit?
  2. Checklist voor tijdens je proefrit