Brinckers Brooklyn

Met de Brinckers Brooklyn kun je zeker genieten van de mooie en lange fietstochten. Dankzij de krachtige voorwielmotor heb je altijd de wind in de rug. Uitgerust met 7 Shimano Nexus versnellingen.

Brinckers Bretagne M8

Testwinnaar Nationale E-bike test 2018

Deze elektrische fiets van Brinckers heeft de Nationale E-bike Test 2018 gewonnen in de categorie stadsfiets met middenmotor! Dankzij de 8 Shimano Nexus versnellingen heb heb je altijd het juiste verzet. Dus waar wacht je nog op?

Brinckers fietsen

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Brinckers fietsen

Brinckers fietsen voor onbezorgd fietsplezier

Brinckers fietsen is een fietsenmerk dat onderdeel is van de grootste verkoper van elektrische fietsen in de hele Benelux. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een mooie prijs. Door gebruik te maken van onder andere de allerbeste materialen en hele sterke motoren ontstaan er elektrische fietsen van zeer goede kwaliteit. Dit fietsenmerk heeft verschillende Brinckers fietsen verkooppunten in heel Nederland en België. Brinckers fietsen geeft ook extra garantie op de accu. Op een Brinckers accu krijg je namelijk maar liefst 3 jaar garantie. Onbezorgd met plezier fietsen is belangrijk. Brinckers fietsen wil graag nog meer mensen aan het fietsen krijgen.

De Brinckers Granville het nieuwste paradepaardje van de collectie

De Brinckers Granville is voorzien van een hele stille en moderne Bosch active line 3 middenmotor. Een hele betrouwbare, kleine en stille Bosch motor vormen de Granville om tot een echte paradepaardje. De Granville fiets is voorzien van onder andere luxueus uitgevoerde handvatten een heel fijn en comfortabel Selle royal zadel. Daarnaast kan je zelf kiezen uit twee soorten (400-500 Wh) accu’s. Je kan op die manier helemaal zelf kiezen wat voor afstand je wil gaan fietsen op een opgeladen accu. De trapondersteuning kan je heel gemakkelijk instellen. Dit gaat heel eenvoudig met de stuurbediening en de fiets heeft ook een heel handig en duidelijk zichtbaar display. Ben je benieuwd naar de reacties van gebruikers van deze Granville elektrische fiets? Dit kan je bekijken en lezen bij de Brinckers fietsen ervaringen.

Een proefrit maken op een mooie Brinckers fiets

Wil je de Brinckers Granville of een andere fiets uit de collectie een keer uitproberen? Dat kan bij een van de Brinckers fietsen verkooppunten, maar ook natuurlijk via ons. Zoek de perfecte Brinckers fiets en maak direct afspraak voor een proefrit. Natuurlijk kan je hier ook uitgebreide informatie krijgen over bijvoorbeeld de Brinckers fietsen prijzen. Het fietsenmerk Brinckers staat voor goed kwaliteit en onbezorgd fietsplezier.