BSP: made in Holland

BSP staat bekend om haar uitstekende rijeigenschappen en altijd een fijne zithouding. Dat moet volgens BSP ook altijd het uitgangspunt zijn. Het juiste stuur, lichtlopende banden en een lekker zittend zadel draagt hier allemaal aan bij!

BSP La Dolce Vita

De perfecte moederfiets

De La Dolce Vita is een echte moederfiets met stijl. Dankzij het verlengde frame en de ruimte bij het voorzitje zorgt voor een prettige rijervaring. Kinderzitjes kunnen zowel voorop als achterop gemonteerd worden. Ook is de BSP La Dolce Vita dames voorzien bevestigingen voor een Yepp Easyfit Window in de bagagedrager. Hierdoor zijn de kinderen altijd goed beschermd tegen weer en wind.

BSP fietsen gemaakt met een passie voor fietsen

Het fietsenmerk BSP is ontstaan in het jaar 1983 in de plaats Utrecht. Het merk en de fabriek zijn opgericht door de familie van der Heiden. Die nu nog steeds met passie fietsen ontwerpen en produceren. Naast de BSP fiets elektrisch is er ook een collectie met onder andere de BSP fiets Metropolis. Een fiets met een unieke en robuuste vormgeving. De fiets is voorzien van extra brede transportwielen, een bigfoot dubbele pootstandaard en een stevige voor- en achterdrager. Genoeg plaats voor een leuke mand of krat voorop en een kinderzitje. De BSP Metropolis fiets komt heel goed uit onafhankelijke tests. De gebruikers van een BSP fiets zijn zeer positief als je de BSP fietsenreview leest.

Met een BSP fiets help je ook mee aan een goede en sociale werkplek

BSP fietsen helpt mensen met een beperking of die geen toegang krijgen op de reguliere arbeidsmarkt aan een fijne werkplek. Een prachtig initiatief. BSP fietsen worden helemaal in eigen beheer gemaakt. Van het ontwerp tot de eindmontage van de fietsen. Bij aankoop van bijvoorbeeld een BSP fiets heren of een BSP fiets e-bike draag je ook meteen bij aan een sociale arbeidsmarkt.

Een BSP fiets met 7 versnellingen: ideaal bij berg op fietsen of met wind tegen

BSP heeft in de collectie fietsen met 7 versnellingen. Deze fietsen zorgen ervoor dat je altijd de juiste versnelling kunt gebruiken voor als je bijvoorbeeld een heuveltje op moet fietsen. Wil je toch liever een fiets met ondersteuning? Een BSP fiets e-bike is verkrijgbaar met een krachtige voorwiel- of middenmotor. Deze e-bikes zijn voorzien van de nieuwste technieken. Dit zorgt ervoor dat de BSP elektrische fiets voldoende ondersteuning geeft maar dat dit wel heel natuurlijk aanvoelt. BSP fietsen, een merk dat staat voor degelijkheid en passie voor fietsen.