B’twin fietsen vergelijken – Fietsvergelijkers

Op zoek naar een B'twin fiets?

Check hier alle B'twin fietsen van Decathlon!

Filter

Decathlon

Decathlon behoort in België en Nederland tot één van de grootste winkelketens op het gebied van sport- en kampeerproducten. Het assortiment is zeer breed, van kleding tot attributen en in allerlei prijsklassen. Decathlon is van oorsprong een Frans bedrijf, met wereldwijd vele honderden vestigingen, waaronder 27 vestigingen in België en 12 in Nederland.

B’twin fietsen

Eén van de producten die Decathlon verkoopt zijn fietsen. Zij doen dit onder een eigen merknaam B’twin. Het uit Frankrijk gerenommeerde merk kun vergelijken met Gazelle of Batavus. De frames voor de B’twin fietsen worden geproduceerd in China en gaan dan naar Oost-Europa waar ze geassembleerd worden. Een gedeelte van de assemblage is in 2010 naar Frankrijk overgeheveld. B’twin heeft het gehele proces, van productie tot distributie en verkoop door eigenaar Decathlon, in eigen hand en er wordt niets aan derden uitbesteed. Hierdoor is het mogelijk om de B’twin fietsen voor messcherpe prijzen te verkopen. Sinds 2013 beloofd B’twin een levenslange garantie op frames, vaste voorvorken, sturen en stuurpennen.

Soorten B’twin fietsen

B’twin heeft verschillende soorten fietsen in de collectie:

  • Racefietsen: voor zowel de beginner als de raceprofessional, populaire racefietsen, waarvan de meeste onderdelen van koolstof zijn gemaakt.
  • Mountainbikes: sportieve mountainbikes, maar ook cross country mountainbikes, zodat je elk terrein met een B’twin mountainbike kunt betreden.
  • Stadsfietsen: degelijke stadsfietsen voor zowel dames als heren en ook in een sportieve modellen verkrijgbaar.
  • Kinderfietsen: kinderfietsen voor elke leeftijd in vrolijke kleuren, van fietsen met zijwieltjes, tot kindermountainbikes en hybride kinderfietsen.
  • Hybride fietsen: vooral voor de gevorderde fietser levert B’twin hybride fietsen met een extra goede vering, zodat je lange fietstochten kunt maken.

Elektrische fietsen

Ook levert B’twin een grote collectie elektrische fietsen met een accu van 24 of 36 volt. Zo kun je zonder enige moeite 25 km/u halen en gemakkelijk hellingen op fietsen. Met een volle accu behaal je met een B’twin elektrische fiets ongeveer een afstand van 40 tot 70 kilometer. Bij aankoop van een B’twin elektrische fiets, krijg je 1 jaar gratis recht op pechhulp.

Wie een keuze maakt voor één van de modellen van dit merk, kiest dan ook altijd voor een goede toerfiets waarmee de wegen van Europa en de wereld bedwongen kunnen worden. Belangrijk daarbij is dat er altijd veel aandacht voor de verhouding tussen prijs en kwaliteit is. De rijwielen zijn van nature niet duur en gaan ook nog eens een zeer lange tijd mee. Denk daarbij ook aan de actieradius die tot wel boven de 45 kilometer kan raken. Dit is een sterk pluspunt.