B’Twin Elops 940 E

E-bike test 2018 ANWB (score: 7,8)

Deze e-bike is speciaal ontworpen voor snelle en moeiteloze verplaatsingen in de stad. Ook is deze fiets geschikt voor lange afstanden. Dankzij de gemiddelde actieradius van 90 km kun je iedere dag lekker op pad.

B’twin fietsen heeft voor iedereen de perfecte fiets

De echte fietsliefhebber heeft misschien al weleens van het fietsenmerk B’twin (Decathlon) gehoord. Het zijn fietsen die Decathlon zelf helemaal ontwikkelt en in productie neemt. Dit fietsenmerk heeft een ruime collectie. Ben je op zoek naar een leuke B’twin kinderfiets of een sportieve B’twin mountainbike? B’twin fietsen heeft voor iedereen de perfecte fiets en ook nog eens voor een hele betaalbare prijs. Daarnaast krijg je op alle fietsen van dit merk een levenslange garantie op de stuurpennen, vaste voorvorken en uiteraard ook op het frame.

Leuke toertochten maken met een B’twin racefiets

B’twin Decatlon heeft verschillende soorten racefietsen. De keuze is voor een groot deel afhankelijk van wat je persoonlijke wensen zijn. Wil je graag wedstrijden fietsen? Dan heeft B’twin een serie racefietsen die heel lichtgewicht zijn. Het frame is gemaakt van Carbon. Bij de zithouding op de fiets is goed gekeken naar de aerodynamica. Dit zorgt ervoor dat je met de B’twin racefiets hele goed prestaties kan leveren op iedere ondergrond (heuvelachtig of vlak). Daarnaast heeft dit fietsmerk ook nog racefietsen die uitermate geschikt zijn voor meer recreatieve fietstochten. Gebruikers zijn zeer tevreden over onder andere de racefietsen van dit merk als je de B’twin ervaring hierover leest. Kortom, de B’twin racefietsen is voor iedere sportieveling!

B’twin fietsen maakt fietsen heel fijn en comfortabel

Misschien ben je op zoek naar een leuke B’twin damesfiets? Uiteraard heeft B’twin een ruim aanbod aan kwalitatieve dames fietsen van hele goede kwaliteit. Er is volop keuze in verschillende modellen van een stadsfiets tot mountainbike. B’twin fietsen zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. Ben je benieuwd wat andere gebruikers van een B’twin damesfiets vinden? Lees dan de B’twin review. Hierin staat onder andere dat gebruikers de fietsen heel licht en comfortabel vinden rijden. Daarnaast zijn gebruikers heel positief over het gemakkelijk en vlot schakelen van de fiets. B’twin fietsen maakt fietsen voor iedereen heel comfortabel.