Cortina fietsen 2019

Opzoek naar een snelle stadsfiets of juist een robuuste moederfiets? In het grote assortiment van Cortina vind je dé fiets voor alle doeleinden. Ook voor de ideale schoolfiets en de praktische woon-werkfiets ben je aan het juiste adres. Ontdek het uitgebreide assortiment van Cortina!

Cortina E-U4 Transport Raw Beltdrive

Winnaar Best geteste e-bike AD

Deze elektrische fiets van Cortina wordt beschreven als comfortabel, krachtig, met perfecte wegligging. Het mooie afgewerkte design ziet er goed uit. Met deze elektrische transportfiets haal je een degelijke en betrouwbare fiets in huis.

Cortina fietsen

Een Cortina fiets is heel herkenbaar en onderscheid zich van andere merken door de modieuze uitstraling. In 2006 kwam de eerste collectie fietsen op de markt. Het merk heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten fietsen. De Cortina U4 is echt een uitblinker in de collectie. Deze transportfietsen hebben een heel eigentijds en uniek design. Bovendien zijn Cortina U4 fietsen ook verkrijgbaar in verschillende modellen en bijzondere kleuren. Een mooie jeans kleur of Aluminium Brushed geven de Cortina fiets dames een hele bijzondere uitstraling. De U4 modellen zijn overigens ook verkrijgbaar als Cortina herenfiets, evenals de Cortina U4 elektrische fiets.

Cortina heeft voor ieder gebruik de perfecte fiets

Wil je de fiets gaan gebruiken voor wat langere fietstochten, woon-werkverkeer of om de kinderen snel bij de naschoolse opvang op te halen? Cortina heeft een collectie met fietsen voor iedereen, zoals bijvoorbeeld de Cortina moederfiets. Uiteraard zijn deze fietsen uitgevoerd met een dubbele standaard en een handige stuurvergrendelaar. Hierdoor is de fiets stabiel genoeg en kun je veilig de kinderen van de fiets tillen. De moederfiets van dit merk is overigens zo gemaakt dat er genoeg ruimte over blijft tussen stuur en zadel. De fiets heeft ook nog eens een hele handige lage instap.

De elektrische fiets van Cortina met een sterke en muisstille motor

Een Cortina elektrische fiets is voorzien van een hele sterke en stille motor. Cortina fietsen zijn beschikbaar met voorwiel-, achterwiel en middenmotor. Uiteraard is de fiets voorzien van een hip en trendy design. Dit is het ideale vervoermiddel om naar je werk te gaan. Bij de Cortina e-bikes kan je de maximumsnelheid zelf instellen (ongeveer tussen de 10 en 25 km). Een Cortina elektrische fiets heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar je kan er ook heel comfortabel op fietsen. Cortina de fiets waar je echt mee gezien mag worden.