Cube Touring Hybrid

De Touring Hybrid is een bekend model in het assortiment van Cube. De naam zegt het eigenlijk al. Deze fiets is alles in één. Bekende eigenschappen van de Touring Hybrid zijn: snel, dynamisch, comfortabel en veelzijdig. Dankzij de juiste specificaties is deze fiets geschikt voor lange afstanden, maar ook voor in de stad.

Cube Touring Hybrid Pro 500

Testwinnaar Nationale E-bike test

Op zoek naar een efficiënte en dynamische elektrische fiets? De Cube Touring Hybrid Pro 500 is dan wellicht de juiste keuze. Deze e-bike beschikt over een Bosch Active Line Plus aandrijfmotor, die de perfecte trapondersteuning biedt.

Cube mountainbike

Cube Access Ws Pro

Prijzen gevonden v.a.

799,-

Bekijk prijzen
Cube Reaction Pro 29

Prijzen gevonden v.a.

399,-

Bekijk prijzen
Cube Access Ws Race

Prijzen gevonden v.a.

999,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Cube mountainbikes

Cube fietsen maakt van fietsen een bijzondere ervaring

Cube is een Duits fietsenmerk die het woord degelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Elke Cube fiets, zoals de Cube hybride fiets heeft een uniek uiterlijk. Daaraan kun je goed zien dat het design ook een belangrijk onder deel vormt bij de ontwikkeling en de productie van de fietsen. Daarnaast zijn alle fietsen ook de Cube racefiets en Cube mountainbike van een zeer goede en hoogwaardige kwaliteit.

De Cube elektrische fiets voldoen aan hoge eisen

De elektrische fiets Cube is een fiets die bij de productie word voorzien van de meest moderne onderdelen. Alle specifieke onderdelen worden daarna ook nog eens een voor een uitgebreid getest. Uiteraard verlaat geen Cube fiets de fabriek voordat deze voldoet aan alle eisen. Cube fietsen zijn er in verschillende prijsklassen maar blijven desondanks heel betaalbaar. Cube is vooral beroemd door de wat sportievere e-bikes. De Cube elektrische fiets is heel sportief maar daarnaast ook nog eens heel comfortabel.

Een Cube mountainbike voor iedere mountainbiker

Misschien wil je wel een Cube mountainbike gaan aanschaffen? Dit Duitse fietsenmerk heeft een ruim aanbod aan mountainbikes. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Het maakt niet uit of je net begint of een echte professional bent in mountainbiken. Cube doet er alles aan om zichzelf te blijven verbeteren en te ontwikkelen. Bij een Cube mountainbike kijkt men uitvoerig wat er eventueel nog veranderd kan worden of wat er nog nodig is om deze nog comfortabeler te maken. Wil je graag een elektrische mountainbike kopen? Dat kan! Cube heeft in het ruime aanbod fietsen ook een collectie met elektrische mountainbikes om je nog comfortabelere te kunnen voortbewegen. Cube maakt van fietsen een hele bijzondere ervaring.