Dahon vouwfiets kopen? Bekijk het totale aanbod op Fietsvergelijkers.nl

Dahon vouwfietsen

Compact, handzaam en degelijk

Dahon vouwfietsen

Grijp je vouwfiets en ontmoet je vrienden – de vrijheid speelt zich af met Dahon! 16, 20, 24 of 26 inch vouwfiets nodig? Dahon voor iedereen het juiste model!

Dahon Ciao Ei7 Vouwfiets

Vouwfietsen test: goede prijs-kwaliteit verhouding

Volgens het testpanel is de Dahon Ciao Ei7 Vouwfiets een handzame vouwfiets die lekker rijdt. Deze vouwfiets kwam als 6e uit de test. Dit komt vooral doordat deze vouwfiets punten liet liggen op design en innovatie. Op afmetingen en prijs-kwaliteit scoorde de Dahon Ciao Ei7 Vouwfiets wél erg goed.

Dahon vouwfietsen de specialist in opvouwbare fietsen

In 1975 zocht Dr. David Hon naar een zuiniger en schoner vervoermiddel. Het was omstreeks de tijd van de oliecrisis dat hij zijn ontwerp maakte voor een handige vouwfiets. Het duurde toen nog een aantal jaren voordat de fiets echt af was. Ook viel het ontwerp meerdere malen in de prijzen. Helaas was er geen producent of fabriek die interesse had om de Dahon vouwfiets in productie te nemen. Daarom besloot David Hon om zelf een fabriek te gaan bouwen in Taiwan. In 1983 werd de eerste fiets geproduceerd. Dahon is al meer dan 25 jaar de grootste marktleider in vouwfietsen. In de uitgebreide collectie vind je de Dahon vouwfiets 7 versnellingen maar ook de Dahon vouwfiets elektrisch.

Dahon vouwfietsen van hele goede kwaliteit

De Dahon vouwfietsen zijn verkrijgbaar van 16 tot 26 inch. Voor iedereen een goed passende vouwfiets. De vouwfietsen worden in de fabriek netjes afgemonteerd enn daarna uitgebreid getest. Er verlaat bijvoorbeeld geen Dahon vouwfiets 24 inch de fabriek zonder dat deze eerst door de Dahon vouwfiets test komt. Ook bij onafhankelijke proeven komen de vouwfietsen als beste uit de test. De Dahon vouwfiets elektrisch is uitgevoerd met een hele sterke elektrische motor en komt heel goed uit de testresultaten. Natuurlijk kan je deze vouwfiets net als de andere modellen heel gemakkelijk opvouwen en overal mee naar toe nemen.

Dahon vouwfietsen heeft als doelstelling om iedereen aan het fietsen te krijgen

Het lijkt een onmogelijk idee. Toch vind Dahon vouwfietsen dat iedereen aan de fiets moet. Een goede vouwfiets kan hier een enorme impuls aangeven. Je kan de fiets namelijk overal mee naar toe nemen. Ga je bijvoorbeeld met de trein naar je werk? Je kan dan een Dahon vouwfiets met 7 versnellingen of een Dahon vouwfiets elektrisch gemakkelijk meenemen in de trein. Aangekomen op het station pak je de vouwfiets en fiets je heel comfortabel en met plezier naar je werk.