Elektrische fietsen vergelijken – Fietsvergelijkers

Op zoek naar een elektrische fiets?

Vergelijk hier het gehele aanbod!

Filter

Elektrische fiets kopen?

Een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is een fiets met een elektrische trapondersteuning. Dit is mogelijk door middel van een midden-, voorwiel of achterwielmotor. Hierdoor heb je een extra steuntje in de rug en kun je gemakkelijker van A naar B reizen of een mooie fietstocht maken. De elektrische fiets wordt steeds populairder in Nederland en is tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is niet alleen een goedkoper vervoersmiddel maar ook milieuvriendelijker dan de auto.

Verschillende soorten elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er niet alleen veel verschillende merken in omloop, maar ook verschillende type fietsen:

Vergelijk elektrische fietsen online

Voordat je een e-bike gaat aanschaffen is het altijd goed om online te vergelijken. Doordat er veel verschillende aanbieders op de markt zijn is het verstandig om bij de juiste aanbieder te kopen. Bij de ene aanbieder kun je bijvoorbeeld terecht voor goedkope(re) elektrische fietsen, maar bij de andere aanbieder juist weer voor meer service.