Elektrische hybride fietsen vergelijken – Fietsvergelijkers

Behoefte aan een elektrische hybride fiets?

Check hier het gehele aanbod!

Filter

Elektrische hybride fiets kopen?

Lange afstanden fietsen voor woon-werkverkeer of een mooie fietstocht maken? En ben je op zoek naar snelheid en comfort? Dan is een elektrische hybride fiets wellicht een goede keuze. Dankzij de aerodynamische zithouding en groot bereik van de versnellingen zal elke rit comfortabel verlopen. Deze fiets is een combinatie tussen een stadsfiets en sportfiets. Doordat er een elektromotor is gemonteerd heb je altijd een steuntje in de rug. Hierdoor benut je de eigenschappen van de elektrische fiets die het hybride model snel en comfortabel maken. Samengevat is de elektrische hybride fiets een zeer praktische fiets voor verschillende doeleinden.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een hybride fiets?

  1. Type accu en actieradius: de actieradius verschilt per type accu dus bedenk goed waar je de hybride elektrische fiets voor gaat gebruiken. Voordelen van een uitneembare accu zijn: opladen op verschillende plekken, opbergen in de winter en minder diefstalgevoelig.
  2. Motorpositie: de motor van de elektrische fiets bevindt zich in het midden, voorwiel of achterwiel.
  3. Hoe zwaar trap de fiets zonder ondersteuning?: als de accu leeg is zul je zonder trapondersteuning verder moet fiets. Let dus goed op hoe zwaar dit is.
  4. Het gewicht van de fiets: de fiets moet makkelijk verplaatsbaar zijn en comfortabel fietsen. Let daarom goed op het gewicht bij het aanschaffen.
  5. Frametype: lage instap of hoge instap?
  6. Type en aantal versnellingen en remmen
  7. Let ook op andere zaken, zoals: wiel- en framemaat, prijs, model, type display.

Vergelijk elektrische hybride fietsen online

Als je een elektrische hybride fiets gaat kopen is het belangrijk om altijd om online te vergelijken. Veel verschillende aanbieders op de markt betekent grote verschillen in prijs en service. Sommige aanbieders richten zich op goedkope(re) elektrische fietsen, maar bij andere aanbieders krijg je juist meer service. Op zoek naar een andere type elektrische fiets?