Elektrische moederfietsen

Veilig en comfortabel met de kleine op pad

Populaire merken

Cortina E-Roots

Met deze prachtige Cortina elektrische moederfiets breng je de kids in stijl naar school. De kenmerken van de Cortina E-Roots zijn het Demitasse Matt frame, Shimano Nexus 8-speed versnellingen en de dubbele handrem.

Gazelle elektrische moederfiets

> Bekijk alle Gazelle elektrische moederfietsen

Stella Fiore Pure

Een elektrische mamafiets met veelzijdige aspecten

Stella Fiore Pure is al jarenlang dé moederfiets van Stella. Door de lage instap en extra ruimte kun je gemakkelijk op- en afstappen. Daar komt nog eens bij kijken dat de fiets altijd stabiel geparkeerd staat.

Batavus elektrische moederfiets

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Batavus elektrische moederfietsen

Elektrische moederfiets kopen

Wat is het verschil tussen een elektrische moederfiets en een ‘normale’ elektrische fiets. Dat is een vraag die vaak gesteld wordt. Het grootste verschil is dat op een elektrische moederfiets altijd een kinderzitje gemonteerd kan worden (zowel voor als achter). Daarnaast zijn bekende kenmerken van een elektrische moederfietsen: een middenstandaard (tweepunts), stuurslot en meer ruimte tussen zadel en stuur. Hierdoor kan je de elektrische moederfiets veilig en stabiel neerzetten. Deze fiets wordt ook wel de mama elektrische fiets genoemd.

Verschillende elektrische moederfiets merken

Wat is de beste elektrische mamafiets? Om te beginnen hebben de bekende fietsmerken goede elektrische moederfietsen in het assortiment. De Cortina elektrische moederfiets staat bekend om zijn robuustheid en grote actieradius. Een voorbeeld hiervan is de Cortina E-U4 Transport. Een andere bekend oer-Hollands fietsmerk is natuurlijk de Gazelle elektrische moederfiets. Ieder jaar komen er verschillende modellen op de markt voor mama’s.

Een elektrische moederfiets heeft alle specificaties en functies van een moederfiets zonder trapondersteuning. Maar met de Sparta elektrische moederfiets gaat het toch net iets soepeler. De kinderen naar school brengen of toch nog even snel een boodschap doen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Als laatste is de Batavus elektrische moederfiets niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Comfort en veiligheid

Zoals hierboven besproken zijn comfort en veiligheid twee belangrijke aspecten bij een moederfiets. Hier wordt altijd rekening mee gehouden tijdens het productieproces. Een goed voorbeeld van een goed doordachte elektrische moederfiets is de Stella elektrische mamafiets. De Stella Fiore heeft een unieke uitstraling en krachtig frame. Dankzij de lage instap en extra ruimte kun je gemakkelijk op- en afstappen. Hierdoor is veiligheid gegarandeerd. Het is belangrijk om deze informatie in je achterhoofd te houden tijdens het aankoopproces. Een elektrische moederfiets gaat als snel vijf jaar mee dus een goede keuze is belangrijk!