Elektrische trekking fietsen

Sportief op pad

met extra ondersteuning

Gazelle elektrische trekking fiets

Geen fietsen gevonden!

> Alle Ghost elektrische trekking fietsen

Koga E-WorldTraveller S

Dé elektrische trekking fiets voor iedere fietsvakanties

Benieuwd naar de Koga E-WorldTraveller S? In de video hiernaast vind je alle ins en outs van de Koga E-WorldTraveller S. Geen berg is te stijl voor deze complete elektrische trekking fiets!

Ghost Hybride Square Trekking B3.8 AL

De snelheidsduivel van Ghost

De Ghost Hybride Square Trekking heeft een strak uiterlijk en is uitgerust met spatborden en bagagerekken. Dankzij de krachtige Bosch motor is geen afstand te ver. Het geeft bovenal veel plezier op lange tochten! Als laatste zijn de opmerkelijke eigenschappen: accu-capaciteit van 400Wh, 9 Shimano versnellingen en Spanninga verlichting.

Koga elektrische trekking fiets

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Kalkhoff elektrische trekkingfietsen

Elektrische trekking fiets kopen

Maak je graag lange toertochten, of ga je op fietsvakantie? Op vlak terrein kan een stadsfiets of hybride fiets best volstaan. Maar wanneer je echt comfortabel kilometers wil maken, is een trekking fiets een betere optie. Behoefte aan wat extra ondersteuning? Dan is de elektrische trekking fiets ideaal!

De beste keuze

De beste elektrische trekking fiets is de fiets die het beste bij jouw wensen en verwachtingen past. Wat voor de een ideaal is, hoeft dat voor de ander dus niet te zijn. Ben je bijvoorbeeld van plan om veel bagage mee te nemen? Dan is een extra stevige fiets inclusief bagagedrager gewenst. Ga je de graag de bergen of de heuvels in? Dan kunnen een paar extra versnellingen net wat extra ondersteuning geven. Daarnaast is het ook handig om erbij stil te staan wat de lengte van je toertochten gaat worden. Dan kun je daarmee rekening houden wanneer je de actieradius van de fietsaccu’s gaat vergelijken.

Kenmerken elektrische trekking fiets

Ook op een standaard elektrische fiets kun je vaak prima fietstochten maken. De elektrische trekking fiets heeft echter kenmerken die het maken van lange toertochten nog makkelijker maken. Let bijvoorbeeld eens op het frame van de trekking fiets. Dit frame is namelijk meestal iets kleiner dan dat van een normale fiets. Zo’n klein frame is stijver dan een wat grotere versie. Belangrijk, want hierdoor kan het frame meer bepakking aan. Waar een normale fiets bij veel bagage snel gaat zwabberen, heb je hier bij een trekking fiets geen last van. Daarnaast heeft een elektrische trekking fiets nog een aantal specifieke kenmerken. Zo heeft de trekking fiets meestal meer versnellingen dan een standaard fiets. Ook een of meerdere bidonhouders mogen natuurlijk niet ontbreken. Ten slotte heeft een trekking fiets ook verschillende haakjes waar je bagage aan kunt bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan extra tasjes aan de voorvork.

Veel fietsplezier

Of je nu op zoek bent naar een elektrische trekking fiets dames of een elektrische trekking fiets heren: het belangrijkste is dus dat de fiets aan jouw eisen voldoet. Neem daarom voldoende tijd voor je aankoop. Bedenk eerst waar je precies naar op zoek bent en kijk daarna welke fietsen in aanmerking zouden komen. Let daarbij ook op je budget. Een elektrische trekking fiets is een flinke investering, maar wel één die zich gelukkig bijna altijd terug verdient. Met zo’n stevige fiets kun je namelijk heel wat comfortabele toertochten maken!