Koninklijke Gazelle – Zin in fietsen

Gazelle produceert ongeveer 250.000 per jaar. Zoals ze zelf zeggen doen ze dit met passie en vol overgave. Benieuw waarvoor ze dit allemaal doen? Bekijk dan de video en je krijgt gelijk zin om te gaan fietsen!

Gazelle Orange C7+ HMB

Winnaar Beste Koop fietstest AD

De Gazelle Orange C7+ HMB is de winnaar van de Beste Koop AD Fietstest 2018. Deze prijs is gewonnen in de categorie Elektrische Stadsfietsen. Positieve punten waren de geruisloze motor en de perfecte wegligging. Daarnaast heeft deze e-bike een prettige lage instap.

Een Gazelle fiets kopen van vertrouwde en hoogwaardige kwaliteit

Een fiets is onmisbaar in ons dagelijks leven. Niet alleen voor het woon-werk verkeer maar ook om in je vrije tijd mooie fietstochten te maken. Gazelle is een merk dat al 125 jaar bestaat en maakt fietsen die heel goed aansluiten bij de wensen van de consument. Gazelle fietsen zijn er in allerlei soorten en maten. Uiteraard vind je in hun uitgebreide fietsencollectie ook een ruim aanbod aan e-bikes. De Gazelle elektrische fiets onderscheid zich van andere merken doordat ze unieke en supersnelle speed pedelecs hebben. Ideaal voor als je de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer. Zonder veel moeite (en uiteraard met maximale trapondersteuning) fiets je zonder zorgen de drukte en de file voorbij.

Een Gazelle herenfiets die heel licht en comfortabel is

Gazelle heeft natuurlijk ook een ruim aanbod aan kwalitatief zeer goede herenfietsen. Zoek je een stadsfiets of toch liever een trekking fiets? Dat is enkel probleem. Met de zeer uitgebreide collectie Gazelle fietsen vind je altijd een fiets die past bij je persoonlijke wensen. Het is ook belangrijk om even naar de framehoogte van de fietsen te kijken voor dat je een fiets van dit oer Hollandse merk gaat kopen. Bekende series zijn de Gazelle Orange, Chamonix en Grenoble. Deze modellen zijn ook beschikbaar als elektrische fietsen.

Gazelle ook het merk voor mooie en goede damesfietsen

Natuurlijk produceert en verkoopt het merk ook de Gazelle fiets dames. Naast de bekende stadsfiets is er ook een collectie aan moederfietsen. Deze moederfietsen zijn heel stevig en bieden veilige zitplaatsen voor de kinderen. De ideale Gazelle fiets dames voor als je even snel naar de supermarkt moet en ook de kinderen van school moet halen. Gazelle blijft zichzelf verbeteren waar dat mogelijk is en blijft nadenken over hoe een fiets nog beter en comfortabeler gemaakt kan worden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bekende series zijn de Gazelle Bloom en Esprit. Ook moet de Gazelle omafiets niet vergeten worden in het ruime assortiment van de 2019 modellen.