Champions Are Made | Ride Like Champions

Je ziet kampioenen wanneer ze winnen. Bij de finish, op het podium, de handen worden hoog gehouden. Maar kampioenen worden niet alleen geboren. Kampioenen zijn gemaakt!

Giant Ease E+ 2

Testoordeel 7,9 van de Consumentenbond april 2018

Met een gemiddelde score van 7,9 is de Giant Ease E+ 2 op een 5e plek geëindigd. Deze voorwiel aangedreven fiets wordt standaard geleverd met een 409Wh accu. Wat opvalt aan het testrapport is dat de fiets een 10 scoort op actieradius. De elektrische ondersteuning valt tegen.. deze wordt gescoord op een 7,4. Op ‘hanteerbaarheid’ scoort deze fiets niet goed. Hierop scoort de fiets een 5,5. Een van de laagste scores van alle geteste fietsen!

Giant racefiets

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Giant racefietsen

Giant fietsen 

Giant is een merk dat ongeveer veertig jaar geleden het levenslicht ziet. Dit merk wil heel graag een wereld creëren waarin fietsen voor iedereen nog meer plezier geeft. Dit proberen ze door bikes te maken van een hogere niveau bijvoorbeeld de Giant racefiets of de Giant elektrische fiets. Dit realiseren ze door gebruik te maken van de beste technieken en de beste uitrusting. Dat zie je goed terug in de Giant herenfiets maar ook bij de Giant damesfiets.

Met een Giant fiets ga je vol vertrouwen de weg op

Fietsen is veel meer dan zomaar een stukje rijden van en naar je werk. Met bijvoorbeeld een Giant stadsfiets ga je met plezier en vol vertrouwen de weg op. De Giant fietsen zijn zo ontwikkelt dat deze altijd de beste prestaties leveren. Maak je graag toertochten? Met een Giant racefiets kan je een beklimming van een berg moeiteloos trotseren. Door het hele lichte frame van composiet/carbon of aluminium is een Giant racefiets heel goed wendbaar.

Een Giant elektrische fiets is een sterk staaltje techniek

Een Giant fiets heeft geen hip design maar is veel meer gericht op de techniek, uitrusting en de sportieve afwerking van de fiets. Dat telt ook voor de Giant elektrische fietsen. Deze zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met een actieradius die hoger dan gemiddeld is. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen wat langere fietstochten kunt maken. Daarnaast is deze fiets (net als alle ander Giant fietsen) gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft deze fiets ook luxe onderdelen. Dat alles bij elkaar maakt deze fiets heel bijzonder. Giant heeft eigenlijk maar een doel en dat is mensen meer fietsplezier geven door nog mooiere, betere en vooral snellere fietsen te maken.