MTB 2019 modellen

De nieuwe mountainbikes zijn alweer verkrijgbaar bij de specialisten. Benieuwd naar de 2019 mountainbike modellen? In het filmpje van BikeRadar kun je alvast van de top 5 genieten.

Goedkope mountainbike

Cube Access Ws Slx

Prijzen gevonden v.a.

599,-

Bekijk prijzen
Cube Aim SL

Prijzen gevonden v.a.

749,-

Bekijk prijzen
Cube Aim Race 27.5

Prijzen gevonden v.a.

584,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle goedkope mountainbikes

Trek Marlin

Het instapmodel van Trek

Deze 27.5 inch aluminium mountainbike is afgemonteerd met Shimano Tourney-Altus versnellingen. Dankzij de verende voorvork zal elke rit comfortabel verlopen. De Trek Marlin is er in verschillende varianten.

Cube mountainbike

Cube Stereo 120 HPC TM 29

Prijzen gevonden v.a.

2999,-

Bekijk prijzen
Cube Attention 27.5

Prijzen gevonden v.a.

999,-

Bekijk prijzen
Cube Access Ws Slx

Prijzen gevonden v.a.

599,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Cube mountainbikes

Trek mountainbike

Trek Procaliber 9.5 Heren

Prijzen gevonden v.a.

1439,-

Bekijk prijzen
Trek X-Caliber 8 29

Prijzen gevonden v.a.

949,-

Bekijk prijzen
Trek Procaliber 9.7 27.5

Prijzen gevonden v.a.

2239,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Giant mountainbikes

Mountainbike kopen

Heb je mooie mountainbike routes op het oog maar mis je nog iets om op te zitten? Daar gaat dan vanaf nu verandering in komen! Door de vele mountainbike merken is het lastig om de juiste mountainbike te vinden. En voor echte mountainbikers komt er natuurlijk meer bij kijken dan alleen maar offroad rijden. Daarom is het belangrijk om je te verdiepen in een goede MTB. Wil je direct een mountainbike kopen? Daar gaan we je dan bij helpen.

Welke mountainbikes zijn er?

Mountainbikes zijn er in heel veel vormen. Dit komt omdat er heel veel verschillende disciplines zijn in het mountainbiken. Je kunt dan bijvoorbeeld voor een Downhill mountainbike gaan of juist voor een Cross country mountainbike. De tweede variant komt wat vaker voor omdat hier ook wat meer stadse varianten van bestaan. Het kan bijvoorbeeld ook verschillen of je een e mountainbike of een All mountain mountainbike kiest. De keuze hangt dus vaak af van wat je wenst. Ben je op zoek naar een goedkope mountainbike? Dan is wellicht een B’twin mountainbike / mountainbike Decathlon een goede keuze! Maar ga je net een stapje verder dan kom je al snel uit bij een Cube mountainbike of een Bulls Mountainbike. Als laatste kan een Cube mountainbike bij jouw wensen passen.

Welke mountainbike kies je?

Wat is de beste mountainbike die bij jou past? Het kiezen van een mountainbike gaat het makkelijkst door de vele opties met elkaar te vergelijken. Een Giant mountainbike is namelijk weer veel anders dan een Trek mountainbike. Vergelijk dan eerst aan de hand van het doel dat je met de fiets hebt. Daarna kan je dan uit de selectie die je overhoudt gaan filteren op basis van prijs en kwaliteit. Door deze stappen van vergelijken te doorlopen kan je de juiste fiets voor jouw doel vinden. Ook zijn er mountainbikes voor dames te verkrijgen. Deze dames mountainbikes zijn ook eventueel verkrijgbaar via Marktplaats.

Alle verschillende soorten mountainbikes

Wil je een MTB kopen? Dan moet je dus goed bedenken wat jouw wensen zijn. Zoals hierboven vermeld zijn er veel verschillende soorten mountainbikes. Daarom hebben we ze hieronder nog even voor je op een rijtje gezet:

  • Elektrische mountainbike
  • Cross country
  • All mountain
  • Enduro
  • Downhill
  • Dirt
  • Fatbikes
  • Kinder mountainbike