Hippe fietsen voor een prettig Hollands prijsje.

Nederlanders zijn dol op fietsen. Weer of geen weer, we pakken altijd de fiets. Popal maakt daarom trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van?

Popal elektrische fiets

Popal 26 inch Omafiets

Prijzen gevonden v.a.

219,-

Bekijk prijzen
Popal City N6 Dames

Prijzen gevonden v.a.

308,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Popal elektrische fietsen

Popal E Volution 12.1

7.7 ANWB Fietstest

De zeer betaalbare e-bike van Popal heeft kwalitatieve onderdelen, zoals de 396 Wh accu. Deze Popal E Volution 12.1 elektrische fiets met middenmotor is het paradepaardje van Popal. Dus waar wacht je nog op?

Popal fietsen

We zijn graag bezig met het volgen van de allernieuwste trends. Ook op het gebied van fietsen. Uiteraard willen we er ook weer niet teveel voor betalen. Het fietsenmerk Popal neemt dit mee in de ontwikkeling en de productie van bijvoorbeeld de Popal fiets 28 inch of de Popal vouwfiets. Popal fietsen zijn heel stevig en degelijk gemaakt maar hebben wel een hele moderne en hippe uitstraling. Dit fietsenmerk is eigendom van drie broers die proberen om de fietsen ook buiten onze landsgrenzen populairder te maken. Steeds meer fietsliefhebbers ontdekken deze leuke trendy Popal fietsen.

In 2008 kwam de eerste echte Popal fiets uit de fabriek

De geschiedenis begint bij de vader van deze drie broers. Hij had een meubelzaak en om de omzet te verhogen kregen klanten bij aankoop van meubels een prachtige fiets cadeau. Op een zeker moment werd de fiets populairder dan de meubels. Om aan deze vraag te kunnen voldoen werd er besloten om verder te gaan met het ontwikkelen en het produceren van fietsen. In 2008 kwam de eerste echt Popal fiets uit de fabriek. Sindsdien heeft Popal veel verschillende soorten fietsen geproduceerd. Voorbeelden hiervan zijn de Popal elektrische fiets met krachtige middenmotor of de Popal kinderfiets.

De Popal Daily Dutch een hele stevige en stoere transportfiets

Wil je een fiets die stevig en comfortabel is? Dan is de Popal Daily Dutch een goede optie. De fiets is voorzien van een stevige bagagedrager en een handige voordrager. Ook is er genoeg ruimte om flink wat bagage mee te nemen. Dankzij de dubbele standaard staat je fiets altijd stabiel geparkeerd. Bovendien is de fiets voorzien van een comfortabel gelzadel voor nog meer comfort tijdens je dagelijkse fietstocht. Popal fietsen heeft een ruim assortiment aan fietsen en heeft voor ieder wat wils. Ben je benieuwd wat andere gebruikers voor ervaringen hebben met Popal? Kijk en lees dan de Popal fiets reviews.