Puch E-Ambient review

De Puch E-Ambient is een geweldige e-bike voor korte en lange afstanden. De Puch E-Ambient heeft een Shimano Nexus 7 naafversnelling en een handige walk assist. Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk dan de video van Fietsenwinkel.

Puch elektrische fiets

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Puch elektrische fietsen

Puch Old School

Een degelijke stadsfiets voor dagelijks gebruik

De Puch Old School EP is dé perfecte lifestylefiets voor dagelijks gebruik. De mooi afgewerkte kettingkast is speciaal ontwikkeld voor deze fiets. Verder beschikt deze stadsfiets over een onderhoudsarme terugtraprem en een Shimano Nexus 3 schakelnaaf.

Puch herenfiets

Puch Hands-Up! S Heren

Prijzen gevonden v.a.

475,-

Bekijk prijzen
Puch Hands-Up! Heren

Prijzen gevonden v.a.

399,-

Bekijk prijzen
Puch Beat-S Heren

Prijzen gevonden v.a.

649,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Puch herenfietsen

Puch damesfiets

Puch Rock Dames

Prijzen gevonden v.a.

475,-

Bekijk prijzen
Puch Hands-Up! Dames

Prijzen gevonden v.a.

399,-

Bekijk prijzen
Puch Ballad Dames

Prijzen gevonden v.a.

549,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Puch damesfietsen

Puch fietsen

Puch is een fietsenmerk dat staat voor jarenlang veilig en comfortabel fietsen. Zodra je met een fiets van dit merk een stukje gaat fietsen merk je gelijk het verschil. In 1889 is de ontwikkeling en productie gestart in Oostenrijk. Vanaf circa 1892 worden de Puch fietsen ook buiten Oostenrijk op de markt gebracht. Een hele lange tijd later omstreeks 1978 worden de eerste sport en vrijetijdsfietsen ontwikkelt en geproduceerd. Nog hetzelfde jaar gaat Puch fietsen zich ook richten op de wielersport. Uiteraard heeft Puch fietsen een uitgebreide collectie elektrische fietsen. Een veel verkochte variant is de Puch elektrische fiets met middenmotor.

Puch haalt inspiratie voor fietsen bij fietsliefhebbers

Puch is een fietsenmerk dat goed kijkt naar de wensen van fietsliefhebbers. Daar haalt dit merk ook de inspiratie vandaan om steeds weer met een prachtige collectie fietsen op de markt te komen.

Puch fietsen verkoopt veel elektrische fietsen. De Shimano steps middenmotor geeft je genoeg kracht om zonder problemen door heuvelachtige gebied te fietsen. Daarnaast is deze fiets uitgerust met een verende voorvork en zadelpen. Voor nog meer comfort tijdens je dagelijkse fietstocht. De Puch elektrische fiets is verkrijgbaar met een 300, 400 of 500 Wh accu. Wil je weten wat voor ervaringen andere gebruikers hebben met deze Puch elektrische fietsen? Kijk en lees dan even de uitgebreide Puch elektrische fiets ervaringen.

Met een blij gevoel stap je op een mooie Puch fiets

Met veel plezier en een glimlach aan je dagelijkse fietstocht beginnen? Voor het fietsenmerk Puch is dit een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling en productie van fietsen. Gebruikers van deze fietsen laten in de Puch fietsen review/ervaring weten dat ze heel tevreden. Veel fietsliefhebbers geven aan dat de Puch fietsen van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn en heel comfortabel rijden. Je stapt met een blij gevoel op een mooie Puch fiets.