Premium Series

Het design en comfort staat bij QWIC altijd op de eerste plaats. Dat is tenslotte waar fietsen om draait! Het unieke aan QWIC is dat alle fietsen individueel getest worden op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Beleef het met QWIC!

QWIC damesfiets

QWIC FN7 Lite Dames

Prijzen gevonden v.a.

1699,-

Bekijk prijzen
QWIC R1 Dames

Prijzen gevonden v.a.

2299,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle QWIC damesfietsen

QWIC MN7

ANWB e-bike test 2018. Eindoordeel: 7.8

De prijswinnende elektrische fiets heeft een geruisloze middenmotor en dankzij de gesloten is er weinig onderhoud nodig. De luxe afwerking in combinatie met de slimme accu maken de QWIC Premium MN7 een zeer comfortabele e-bike.

QWIC maakt van fietsen een unieke beleving

QWIC staat bekend om zijn duurzame en vooral steeds vernieuwende e-bikes. De fabricage en productie van deze QWIC fietsen begon in 2006 in Amsterdam. De doelstelling van dit merk is om duurzaam fietsen te produceren en het fietsen gewoon leuker te maken. Dit met als doel om ervoor te zorgen dat mensen wat vaker de auto laten staan. De QWIC performance of de QWIC RD10 dragen hier zeker aan bij. De QWIC elektrische heren- en damesfietsen hebben ook een onderscheiding gekregen van de ANWB. Gebruikers van deze fietsen zijn heel tevreden over de hele stille motor en gemakkelijk bedienbare display. Wil je wat meer hier over lezen kijk dan eens naar het QWIC fietsen review.

Ieder frame is handgemaakt

QWiC heeft kwaliteit en het plezier in fietsen hoog in het vaandel staan. Eigenlijk doen ze er alles aan om de mensen een motivatie te geven om wat vaker de fiets te gebruiken. Geen QWIC fiets verlaat de fabriek voordat deze uitvoerig is getest op allerlei eigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame van QWIC fietsen wordt in de eigen fabriek met de handgemaakt.

QWIC fietsen met een sportief design

Een QWIC fiets heeft een heel sportief uiterlijk. Daarnaast heeft De QWIC MN7 ook nog eens een hele luxe afwerking. Een stille en sterke motor, hydraulische velgremmen en een schakelsensor maken van elke fietstocht een unieke beleving. Wil je wat meer snelheid en nog sneller op de plaats van bestemming aankomen? Dan is de QWIC RD10 wellicht een goede optie. Deze kan een snelheid halen van 40 km. per uur. Met onder andere een krachtige motor en goede schijfremmen kun je gegarandeerd veilig op deze fiets rijden. Kortom, QWIC maakt unieke elektrische dames- en herenfietsen.