Fietsvergelijkers.nl voegt aanbieder Fietsenstunt toe

Vanaf deze week is de aanbieder Fietsenstunt terug te vinden op Fietsvergelijkers.nl. Fietsenstunt is een familiebedrijf met passie voor de fietsenmarkt en biedt naast een scherpe prijs, een hoge mate van service aan haar klanten.

“Wij kunnen u goed voorlichten en helpen bij het maken van de beste keuze. Kopen bij Fietsenstunt.nl is makkelijk, veilig en enorm voordelig. Fietsenstunt.nl levert de fiets, compleet rijklaar bij u voor de deur af.”

Naast de website beschikt Fietsenstunt.nl tevens over 3 fysieke vestigingen, waar je welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2500m2) en in de showrooms in Wervershoof en Wieringerwerf, staan de medewerkers 6 dagen per week voor je klaar. Hier vind je allerlei soorten merkfietsen voor jong en oud(er).

“Méér dan alleen de prijs, betekent ook een uitstekende service en kwaliteit. Zo bieden wij de collecties aan van alle bekende A-merken, onder andere Batavus, Sparta, Cortina, QWIC, MultiCycle en vele andere topmerken.”

Met een 9.1 reviewscore uit 1584 geverifieerde reviews op Kiyoh, is Fietsenstunt een aanbieder met tevreden klanten.

Reactie van oprichter Gijs Maljaars: “Fietsenstunt heeft ons benaderd met de vraag of zij hun aanbod op onze website mochten plaatsen. Het is goed om te zien dat (online) fietsenwinkels beseffen dat een platform als Fietsvergelijkers.nl bij kan dragen aan de groei van het fietsbedrijf. Wij werken dan ook graag samen met Fietsenstunt om samen tot een beter resultaat te komen!”

Nieuw: testcentrum in Hoorn

Foto Hoorn testcentrum
Fietsenstunt.nl | Dr. C.J.K. van Aalstweg 8 1625 NV Hoorn Tel: 0228 854013
Fietsenstunt Wervershoof | Nes 162a 1693 CM Wervershoof Tel: 0228 854013
Fietsenstunt Wieringerwerf | Omtaplein 7 1771CW Wieringerwerf Tel: 0227 860997

 

 

 

 

 

 

 

Over Fietsenstunt

Fietsenstunt.nl is een gerenommeerd familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Door deze jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat de wensen zijn van de consument en helpen je graag bij het kiezen de juiste fiets. Bovendien levert Fietsenstunt.nl de fiets volledig fietsklaar bij je thuis af. Ook eventuele bijbestelde accessoires worden gratis gemonteerd!

Door optimale samenwerking met de fabrikanten is Fietsenstunt.nl in staat je nieuwe fiets binnen 2 werkdagen af te leveren (indien voorradig). Naast het bieden van de scherpste prijzen streven zij tegelijkertijd naar kwaliteit en uitstekende service. Fietsenstunt.nl biedt namelijk “méér dan alleen de prijs!” Je vindt hier een uitgebreide collectie van de bekende Nederlandse topmerken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen.

Wil je jouw aanbod ook terugzien op Fietsvergelijkers.nl? Stuur dan een berichtje naar info@fietsvergelijkers.nl!

Job

Job is onze e-bikespecialist. Vraag hem het hemd van het lijf over motorsystemen en accu's.
Fietst op: Custom made fixie