Scott: geen uitweg meer mogelijk

Scott staat voor innovatie en een perfecte geometrie. Alle fietsen zijn gekenmerkt door de zeer lichte en stijve frames, gecombineerd met een geweldige afmontage. Ben je een sportieve fietser en hou je wel van een uitdaging? Probeer dan eens een Scott.

Scott mountainbike

Scott Scale 920

Prijzen gevonden v.a.

2899,-

Bekijk prijzen
Scott Spark 950

Prijzen gevonden v.a.

2959,-

Bekijk prijzen
Scott Scale 970

Prijzen gevonden v.a.

799,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Scott mountainbikes

Scott Silence 30

Ad test panel

De Scott Silence 30 is een geweldige trekking hybride fiets voor dagelijks gebruik. De belangrijkste kenmerken zijn de sterke aluminium voorvork, de hydraulische schijfremmen en de Silence geometrie. Krijg je ook al zin om te gaan fietsen?

Scott racefiets

Scott Addict 20 Disc

Prijzen gevonden v.a.

2559,-

Bekijk prijzen
Scott Speedster 40

Prijzen gevonden v.a.

679,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Scott racefietsen

Scott hybride fiets

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Scott hybride fietsen

Scott fietsen is een prestigieus fietsenmerk

Scott is een fietsenmerk dat van oorsprong zich meer bezig hield met het wielrennen. In 1989 kreeg Scott bikes Benelux een grote impuls qua naamsbekendheid. In dat jaar won Greg LeMond de Tour de France op een fiets met een hele ingenieuze stuurontwikkeling. Deze was speciaal door Scott zelf ontwikkeld. Daarna is het fietsenmerk enorm gestegen in populariteit. Dit kwam onder andere doordat dit prestigieuze fietsenmerk zich meer ging richten op het ontwerpen en ontwikkelen voor de consument. Scott bikes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, soorten en uitvoeringen. Uiteraard zijn er ook e-bikes toegevoegd aan de collectie.

Scott de fiets voor de sportieve fietser

Scott heeft een hele rijke ervaring op het gebied van wielrennen op hoog niveau. Koop je een Scott racefiets of een Scott mtb dan heb je gegarandeerd een fiets van topkwaliteit. De fietsen hebben een heel lichtgewicht frame en zijn voorzien van Shimano hydraulische schijfremmen. Ook heeft dit merk hele goede banden die zorgen voor extra grip op de weg. Dat is precies wat een Scott mountainbike nodig heeft. Scott is een fietsenmerk dat zich verder blijft ontwikkelen. Scott heeft bijvoorbeeld zelf een speciaal soort carbon voor het frame ontwikkelt.  Ook de elektrische vering is iets wat ze zelf helemaal bedacht en verder hebben weten te ontwikkelen.

Scott fietsen 2019 mooie nieuwe designs en leuke retro kleuren

Dit fietsenmerk gaat mee in een trend die je vooral ziet bij het wielrennen. Wat je daar veel ziet zijn dat de wedstrijdfietsen uitgevoerd zijn in retrokleuren. Dit zie je ook terug bij de Scott racefiets 2019. Maar ook de overige Scott fietsen krijgen allemaal nieuwe designs en trendy kleuren. Daarnaast wil Scott het fietsen een nieuw elan of dimensie geven. In 2019 word er ook veel aandacht besteed aan de gravelbike en de cross fiets. Hiermee kan je niet alleen op harde wegen maar ook op grind- en gravel paden fietsen. Scott fietsen, maakt van fietsen een sportieve en avontuurlijke belevenis.