Review: Sensa Guilia Evo

Nieuw voor het seizoen 2019 is de Sensa Giulia EVO. De Sensa Guilia Evo fiets licht dankzij het speciaal ontworpen carbon. Dankzij de geïntegreerde onderdelen ziet deze racefiets er fantastisch uit!

Sensa mountainbike

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Sensa mountainbikes

Sensa Trentino SL 105

Review

De fiets weegt 8,5 kilogram en kan dus een lichtgewicht genoemd worden. Dankzij de stabiele wegligging is deze racefiets perfect voor lange afstanden. Deze racefiets is verkrijgbaar onder de 1000 euro. Kortom, je haalt een perfect prijs-kwaliteit racefiets in huis!

Sensa racefiets

Sensa Giulia EVO Custom

Prijzen gevonden v.a.

2524,-

Bekijk prijzen
Sensa Romagna SLE

Prijzen gevonden v.a.

1099,-

Bekijk prijzen

> Bekijk alle Sensa racefietsen

Sensa fietsen goede kwaliteit uit Nederland

Al meer dan 25 jaar is het Nederlandse fietsenmerk Sensa van grote invloed op sportief gebied. Dit merk is gespecialiseerd in het maken en produceren van sportieve fietsen. Het hoofdkantoor van Sensa fietsen bevind zich in Almelo. Sensa heeft een grote collectie fietsen. Vooral de racefietsen spelen daar een hele belangrijke rol in. Ieder jaar worden er weer nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Je kan nu al naar de modellen van Sensa bikes 2019 kijken in de collectie.

Een Sensa standaard of Custom racefiets

Dit fietsmerk vindt dat iedereen moet kunnen genieten van fietsen. Het maakt echt niet uit of je een beginnende of meer ervaren toerfietser bent. Sensa heeft in de collectie standaard racefietsen. Deze racefietsen hebben een zeer lichtgewicht frame. Het frame wordt gemaakt van aluminium of carbon. Daarnaast worden deze Sensa racefietsen met heel veel zorg en aandacht samengesteld. Wat voor Sensa racefiets je ook zoekt er zijn fietsen in elke prijsklasse. Wil je liever zelf de uitrusting van je racefiets helemaal samenstellen? Dan heeft Sensa fietsen nog een collectie, namelijk de Custom racefietsen. Een racefiets die je echt helemaal zelf kan samenstellen. Je kiest zelf een frame wat de gewenste afmetingen heeft en je kiest vervolgens zelf de gewenste onderdelen. Een eigen op maat gemaakte Sensa racefiets past altijd perfect bij jou!

Sensa fietsen maakt van fietsen gewoon een hele leuke ervaring

Sensa blijft zich verder ontwikkelen en dat zie je terug in de nieuwste modellen. De Sensa bikes 2019 hebben bijvoorbeeld een nog steviger frame.  Ook wordt er bij de productie er gewerkt met de nieuwste technische ontwikkelingen. Desondanks blijven de fietsen van dit merk heel gunstig geprijsd. Dit kan je bijvoorbeeld heel goed zien bij de Sensa fietsen aanbieding. Hier vind je verschillende Sensa fietsen voor aantrekkelijke prijzen. Sensa fietsen maakt van fietsen gewoon een hele leuke ervaring.