Sparta M8s: de beste e-bike van Nederland volgens de ANWB

Volgens het testpanel van de ANWB is de Sparta M8s de beste e-bike van Nederland. Shimano Steps middenmotor en automatisch of handmatig schakelen komen zeer goed uit de test. Benieuwd naar dit paradepaartje van Sparta? Bekijk dan de video.

Sparta R5Te LTD

Winnaar Design Award 2018

De Sparta R5Te LTD is de winnaar van de e-bike Design Award. Deze test werd gehouden in de jaarbeurs Utrecht. Dankzij de sportieve zithouding en geïntegreerde versnellingen geweldig exemplaar. De geplaatste accu in de onderbuis zorgt voor een extra stabiel rijgedrag.

Sparta herenfiets

Geen fietsen gevonden!

> Bekijk alle Sparta herenfietsen

Sparta fietsen

Het fietsenmerk Sparta bestaat al een lange tijd. Het merk ontstaat in 1917 in Apeldoorn. Maar voordat de eerste echte Sparta gemaakt werd en op de markt kwam was het ondertussen al 1920. Sparta heeft een breed scala aan verschillende soorten fietsen. Natuurlijk is er veel keuze als het gaat over het uitkiezen van een Sparta herenfiets of een Sparta fiets dames. Een van de highlights in de collectie is naast de high Speed e-bike de Sparta Pick-up fiets. Een stoere, stevige fiets met een terugtraprem en voorzien van een voor- en achterdrager. Hierdoor heb je genoeg ruimte om heel veel spullen mee te nemen. Deze Sparta Pick-up fiets is verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren. Kortom, met een Fiets Sparta leg je moeiteloos veel kilometers af.

Sparta elektrische fietsen

Een Sparta elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Sparta heeft deze jaren geleden opgenomen in de collectie. Een ritje op een Sparta fiets wordt zo een stuk comfortabeler. Daarnaast vind je naast de reguliere Sparta elektrische fiets ook de speed bike. Wil je nog sneller van A naar B met de fiets dan is deze Sparta speedbike misschien iets voor jou? Deze fiets kan namelijk zonder enkele moeite een snelheid van ongeveer 45 km. per uur halen. De ideale fiets voor het woon-werkverkeer. Kijk ook eens naar de Elektrische fiets Sparta ION.

Sparta maakt fietsen nog leuker

Met een mooie Sparta moederfiets of een stoere Sparta Urban e-bike ga je met veel plezier de weg op. Dit komt onder andere door het fraaie uiterlijk, de prachtige kleuren en de mooie afwerking van de Sparta fietsen. Het maakt niet uit of je een rondje door de stad gaat fietsen of een lange fietstocht in de natuur gaat maken. Met een Sparta fiets wordt fietsen nog leuker!