Stella Fietsen: e-bikes direct uit de fabriek

Het doel van Stella: “een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen”. Stella streeft ernaar om elektrische fietsen aan te bieden voor een scherpe prijs. Uiteraard moet dit gebeuren tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service. Stella prijzen? Stella communiceert geen prijs bij haar fietsen, maar je kunt gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen.

Stella Livorno prijs

Stella Morena Premium MDB FI

E-bike van het jaar

Verkozen tot E-bike van het jaar door de Rai vereniging. Deze sportieve e-bike is volledig in eigen huis ontworpen volgens de nieuwste designtaal van Stella met grove lijnen, een robuuste uitstraling en een verfijnde afwerking. Zo is de krachtige Bosch PowerTube-accu volledig geïntegreerd in het frame. Net als het stuur met geïntegreerde bekabeling wat zorgt voor een clean cockpit.

Een Stella e-bike voor eindeloos fietsplezier

Stella heeft een heel groot aanbod aan elektrische fietsen. Alle Stella fietsen worden geproduceerd en vervaardigd in hun eigen fabriek, gevestigd in Nunspeet. Iedere dag zijn er ook een aantal service bussen onderweg. Die rijden door heel het land voor service aan huis maar ook als je een keer een proefrit wil maken. Een elektrische fiets koop je voor een betaalbare Stella prijs. Met een fiets van dit merk kun je genieten van eindeloos fietsplezier. Wil je een keer een Stella elektrische fiets uitproberen? Dat kan ook in een van de testcenters hier in Nederland of in Duitsland. Vergeet niet om eerst gratis en vrijblijvend de brochure aan te vragen.

Stella fietsen gemaakt van hoogwaardige materialen

Bij de fabricage en montage van de fietsen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals Vredestein en Axa. Maar dat zie je niet aan de Stella prijzen. Stella biedt uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De elektrische fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Bakfietsen en transportfietsen zijn hier enkele voorbeelden van. Stella heeft ook een collectie met speciale senioren fietsen. Deze fietsen zijn uitgevoerd met een lichtgewicht frame van aluminium, een lage instap en een motor in het voorwiel. Op de prijslijst Stella fietsen zie je wat deze fietsen kosten. Ook kun je ook aan een Stella fiets inruil aanbieding meedoen. Bij inlevering van je oude elektrische fiets krijg je flinke korting.

Gratis thuisbezorging

Heb je een Stella fiets besteld dan wordt deze keurig afgesteld en daarna bij je thuis bezorgd. Je krijgt een uitgebreide uitleg zodat je precies weet hoe de nieuwe e-bike werkt. Wil je meer weten over de collectie Stella fietsen? Vraag dan de gratis digitale brochure aan en ontvang deze in je mailbox en per post. Daarnaast kan je ook nog eens rustig naar de betaalbare Stella prijzen kijken. Met een mooie Stella e-bike heb je echt eindeloos veel fietsplezier.