Stromer speed pedelecs

Vrijheid, vitaliteit, avontuur én energie

De beste speed pedelec

David van Bright testte in de zomer van 2018 de Stromer ST5 speed pedelec. Benieuwd naar de speed pedelec test van David? Bekijk hiernaast de testresultaten van de Stromer ST5 speed pedelec: “Een unieke beleving”.

Top 3 Stromer Speed Pedelecs

Geen fietsen gevonden!

Stromer ST5 Sport Heren 45km

Dé snelheidsduivel van Stromer

Naast het perfect afgewerkte frame met interne kabelgeleiding is deze speed pedelec uitgerust met een kwalitatieve achterwielmotor. De SYNO Sport-motor heeft een vermogen van 850W. Ook moet de accu niet vergeten worden. Deze heeft namelijk een capaciteit van 983Wh. Samengevat is dit een kwalitatieve speed pedelec, vol avontuur en energie.

Stromer Speed pedelecs

Denk je dat het onmogelijk is om de auto compleet te vervangen door de fiets? Lees er een Stromer review of Stromer st2 review op na en de kans is groot dat je van gedachten verandert. Stel je voor: geen last van files of uitval van treinen. Met een Stromer speed pedelec vermijd je zulke problemen. Voor langere reistijden hoef je ook nog eens niet bang te zijn. Met een Stromer haal je namelijk een snelheid van maar liefst 45 kilometer per uur.

Snelheid maken met een Stromer st2

Verwar deze speed pedelec niet met een e-bike. De Stromer heeft namelijk een veel krachtiger motor dan de elektrische fiets. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals de Stromer st2 s of Stromer st1x. Afhankelijk van het model heeft de motor een vermogen tussen 500 en 1000 watt. Daar houdt het qua ondersteuning niet op. De Stromer heeft namelijk ook 27 versnellingen. Er staat je dus niets in de weg om lekker te fietsen. Met een flinke actieradius (tot zo’n 100 kilometer) kun je lange afstanden afleggen zonder tussendoor de accu te hoeven opladen. Handig voor fietstochten, maar nog beter voor dagelijks woon- en werkverkeer. Ben je van plan om een Stromer st2 2018 of een van de andere modellen van Stromer aan te schaffen? Let er dan op dat door de snelheid van deze speed pedelec onder andere een helm en WA-verzekering verplicht zijn.

Kenmerken van Stromer

Het bedrijf Stromer bestaat nog niet zo lang, maar pakt het heel anders aan dan de meeste concurrenten. Technologie staat bij het bedrijf op nummer één. Zo kun je de Stromer st5 op slot zetten met behulp van blue tooth. Je kunt dus nooit meer je fietssleutel kwijt raken! Het maken van een gewone e-bike is voor Stromer niet voldoende. Het bedrijf wil klanten een heel nieuwe fietservaring geven. De fietsen hebben een moderne uitstraling. Zo zijn alle kabels van remmen en versnellingen weggewerkt in het frame. Ook het display zit verstopt in het frame, terwijl dit bij de meeste elektrische fietsen op het stuur gemonteerd zit. Stromer biedt daarnaast de mogelijkheid om je e-bike te koppelen met je smartphone. Je krijgt dan statistieken en locatiegegevens door op je telefoon.