Testrapport week 37: 6KU Dallas Fixie

  • Scoort zeer positief op kwaliteit en uithoudingsvermogen
  • Hoogwaardig stalen frame, volledig TIG gelast
  • Synthetisch leren zadel
  • Beschikbaar in alle gangbare maten
  • Niet rijklaar geleverd

Prijzen bekijken

6KU Dallas Fixie
Wat is 6KU?

Bij 6KU geloven ze dat iedereen op een fixed gear kan rijden. Een fixie is goed voor het milieu, voor de gezondheid én voor de portemonnee. 6KU heeft veel tijd en energie gestopt in het ontwerpen van een efficiënt productieproces, waardoor de fietsen voor een lage prijs verkocht kunnen worden. Hierdoor wordt fietsen op een fixed gear voor iedereen betaalbaar.

6KU Dallas Fixie is niet zomaar een fiets

Een Fixie zoals de 6KU Dallas Fixie is natuurlijk niet zomaar een fiets. Omdat deze een vaste versnelling heeft, is het zeer belangrijk dat alle andere voorwaarden worden voldaan om comfortabel te kunnen fietsen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de manier waarop met het frame moet worden omgegaan. Nog beter meten en nog beter afstemmen zorgen voor de ideale comfortabele fietshouding. Zeker ook wanneer blijkt dat de fiets in maar liefst vijf verschillende maten te krijgen is. Dit maakt het flink gemakkelijker voor iedere liefhebber om de juiste fiets te vinden die voor veel rijplezier onder alle omstandigheden kan zorgen.

Merk 6KU
Frametype Universeel
Gewicht 11 kg.
Type fiets Single Speed / Fixed Gear / Fixies
Wielen 30mm Deep V lichtmetalen velgen
Remsysteem Radius Forged Alloy
Zadel Synthetisch leer
Banden 700 x 25C Kenda
Framemateriaal Hoogwaardig staal volledig TIG gelast

Verzeker de 6KU Dallas Fixie

Verzeker de 6KU Dallas Fixie vanaf € 2,35 per maand met de ANWB fietsverzekering!

Meer informatie

6KU Dallas Fixie
Betere wielen en remmen

Dat de 6KU Dallas Fixie in single speed wordt geleverd, betekent natuurlijk ook dat er meer van de wielen en remmen wordt gevergd. Alles gaat immers in dezelfde versnelling dus op sommige momenten wordt er simpelweg meer druk op deze onderdelen gezet. Het is dan goed om te weten dat 700x25C Kenda banden is gekozen met zowel op het voorwiel als op het achterwiel een rem. Het achterwiel is ook nog eens te draaien zodat een ander tandwiel voor komt te staan. Daarmee kan worden gezorgd dat de ideale fiets voor het betreffende gebruik wordt opgebouwd. Dit is een belangrijk pluspunt.

Vergelijk hier alle winkels en prijzen van de 6KU Dallas Fixie:

6KU Dallas Fixie

6KU Dallas Fixie
Hoge kwaliteit onderdelen

De 6KU Dallas Fixie voldoet ook op een ander front meer dan behoorlijk als het gaat om wat een fixed gear fiets moet bieden. Het is immers belangrijk dat de fiets zo min mogelijk onderhoud en reparatie met zich meebrengt. In dat opzicht is het dus ook fijn om te weten dat alle onderdelen die gebruikt worden bekendstaan als van de hoogste kwaliteit. Dit is voor elk onderdeel afzonderlijk specifiek uitgezocht om op die manier een fiets van de best mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Remmen, pedalen, balhoofd, stuur, elk onderdeel telt mee in dit opzicht.

Reacties op de 6KU Dallas Fixie

De laagste prijs voor de 6KU Dallas Fixie?

Wij zetten voor jou alle aanbieders en hun prijzen op een rij!