Uitgelicht week 24: Batavus Razer 2018

  • Geschikt voor woon-werkverkeer
  • Yamaha PW middenmotor
  • Gemiddelde actieradius 100 km
  • 8 Shimano Alfine versnellingen
  • Accu upgrade is niet mogelijk

Prijzen bekijken

Batavus Razer 2018
Winnaar GIO Special Award 2014

Nu denk je: “2014? Dat is lang geleden”. Dat klopt, maar sinds 14 oktober 2014 is de Batavus Razer aan zijn ontwikkelingen begonnen. Op dat moment werd de Batavus Razer bekroond tot GIO Special Award for Excellence in de categorie originaliteit.

De vakjury was zeer te spreken over het design, de aandrijving en opslagvermogen van de accu. De Batavus Razer wordt ieder jaar weer verder ontwikkeld en is dus dit jaar opnieuw op de markt is gebracht.

Hippe e-bike, ideaal voor woon-werkverkeer

De Batavus Razer 2018 is een zeer sportieve elektrische fiets en valt daarom ook onder de categorie elektrische hybride fietsen. De krachtig Yamaha PW middenmotor zorgt voor een natuurlijke rijervaring. Dankzij het hippe uiterlijk slaat deze e-bike een brug tussen jeugd en elektrische fietsen.

De Batavus Razer 2018 beschikt verder over een chainglider (kettingbeschermer). Hierdoor is de fiets zeer onderhoudsvriendelijk. De accu beschikt over een capaciteit van 400 Wh met een gemiddelde actieradius van 100 km. Tot slot heeft deze e-bike 8 Shimano Alfine versnellingen.

Merk Batavus
Frametype Dames/Heren
Collectiejaar 2018
Type fiets Elektrische fietsen
Motortechnologie Yamaha PW-serie
Motorpositie Midden
Versnellingen 8
Type naaf Alfine 8 speed
Framemateriaal Aluminium

Verzeker de Batavus Razer 2018

Verzeker de Batavus Razer 2018 vanaf € 2,35 per maand met de ANWB E-bikeverzekering!

Meer informatie

Batavus Razer 2018
Yamaha PW middenmotor met 4 ondersteuningsstanden

De Batavus Razer 2018 beschikt over een krachtige middenmotor (80 Nm). Dit zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. De motor heeft 4 ondersteuningsstanden en er is een walk-assist geïntegreerd. Hiermee kun je de fiets eenvoudig aan de hand meenemen.

Volgens Yamaha is de motor in de PW-serie ’s werelds kleinste en lichtste middenmotorsysteem, met een gewicht van slechts 3,5 kg exclusief tandwiel.

Vergelijk hier alle winkels en prijzen van de Batavus Razer 2018:

Batavus Razer Dames Batavus Razer Heren

Batavus Razer Turbo 2018 45 km
De snelheidsduivel voor lange afstanden

De Batavus Razer Turbo is speciaal ontworpen voor lange afstand fietsers. Dit is mogelijk doordat deze speed pedelec een comfortabele en sportieve ondersteuning heeft met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. De lichtgewicht accu is makkelijk uitneembaar zodat deze makkelijk opgeladen kan worden. De elektrische ondersteuning wordt aangedreven via drie sensoren: de rotatie-, trapkracht- en snelheidssensor. Verder beschikt deze speed pedelec over een accu-capaciteit van 500Wh, voor extra actieradius!

Vergelijk hier alle winkels en prijzen van de Batavus Razer Turbo:

Batavus Razer Turbo Dames Batavus Razer Turbo Heren

Reacties op de Batavus Razer 2018

De laagste prijs voor de Batavus Razer?

Wij zetten voor jou alle aanbieders en hun prijzen op een rij!