Uitgelicht week 26: Pegasus Ravenna E8 EVO

  • 8.2 ANWB-score
  • Accu in frame weggewerkt
  • Stille motor
  • 8 versnellingen
  • Stuurt wat zwaar

Prijzen bekijken

Pegasus Ravenna E8 EVO
8.2 ANWB-score

De Pegasus Ravenna E8 EVO heeft een mooi cijfer gekregen van de ANWB-fietstest. Het testpanel was erg enthousiast over deze, van origine, Duitse fiets. De testers waren goed te spreken over de krachtige, maar stille, motor. De accu is netjes in het frame weggewerkt, waardoor deze amper zichtbaar is.

Pegasus Ravenna E8 EVO: De perfecte tourfiets

Zoals je gelijk al kan zien is de Pegasus Ravenna een elektrische fiets. De fiets kan worden ingezet voor woon-werk verkeer, maar is het meest geschikt als tourfiets. De accu is weggewerkt in het sterke frame, waardoor het gewicht mooi verdeeld is over de fiets. Door de krachtige Bosch Active Plus middenmotor, wordt de fietser trakteert op een soepele aandrijving. Met de krachtsensor zorgt deze Pegasus Ravenna voor een natuurlijke ondersteuning. Met een e-bike bereik je makkelijk hoge snelheden, daarom zijn de remmen erg belangrijk. Deze Ravenna beschikt daarom over krachtige hydraulische schrijfremmen waarmee je binnen no-time stil staat. De banden zijn bewerkt met een anti-lek laag, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor lekke banden.

Merk Pegasus
Frametype Dames/Heren
Collectiejaar 2018
Type fiets Elektrische fietsen
Motortechnologie Bosch Active Plus
Motorpositie Midden
Versnellingen 8
Type naaf Shimano Nexus 8-Speed
Framemateriaal Aluminium

Verzeker de Pegasus Ravenna E8 EVO

Verzeker de Pegasus Ravenna E8 EVO vanaf € 2,35 per maand met de ANWB E-bikeverzekering!

Meer informatie

Pegasus Ravenna E8 EVO
Krachtige hydraulische schijfremmen

De Pegasus Ravenna E8 EVO beschikt over krachtige hydraulische schijfremmen. Voor maximale controle tijdens het fietsen is het belangrijk om krachtige remmen te hebben. Deze hydraulische schijfremmen van Shimano zorgen voor deze controle. Doordat de remmen op oliedruk werken, zijn deze goed doseerbaar en beschikken over een grote remkracht.

Vergelijk hier alle winkels en prijzen van de Pegasus E-U1:

Pegasus Ravenna E8 EVO Dames

Pegasus Ravenna E8 EVO
Standaard geleverd met een 500Wh accu

In tegenstelling tot andere e-bikes, pakt Pegasus groots uit met de standaard accu. De accu die je standaard geleverd krijgt bij de fiets beschikt maar lieft over 500 Wh aan capaciteit. Dit komt overeen met de Platina-accu van Gazelle. Samen met de krachtige, maar efficiënte, Bosch Active motor zorgt de accu voor een gemiddelde actieradius van 160 km.

Reacties op de Pegasus Ravenna E8 EVO

De laagste prijs voor de Pegasus Ravenna E8 EVO

Wij zetten voor jou alle aanbieders en hun prijzen op een rij!