Uitgelicht week 27: Pro E-bike Extensa

  • E-bike merk van Nederlandse bodem
  • 7,4 bij de ANWB fietstest
  • Midden motor met krachttrap en rotatiesensor tot 90 Nm
  • Shimano Nexus 8
  • Geen afneembaar display

Prijzen bekijken

Pro E-bike Extensa
7,4 ANWB-score testrapport

Dit topmodel van Pro E-bike heeft een eindscore gekregen van een 7,4 bij de ANWB fietstest van mei 2018. Het testpanel gaf de hydraulische remmen een 7,8. Daarnaast werd de motor als heel stil ervaren. Wel is er aangegeven dat de fiets zwaar is en dat het oplaadpunt op een lastige plek zit. Deze zit namelijk aan de onderkant van de accu.

Pro E-bike Extensa van Nederlandse bodem

Het bijzondere aan het Nederlandse merk Pro E-bike is dat de fietsen direct bij de fabrikant worden gekocht. Doordat de tussenhandelaren over worden geslagen, kan Pro E-bike haar fietsen voor een scherpe prijs aanbieden. Daarop is de Extensa geen uitzondering. Deze E-bike is verkrijgbaar voor minder dan 2.000 euro. Ondanks de prijs, beschikt de Extensa over een krachtige Bafang motor en hydraulische velgremmen. De kracht en rotatiesensor dragen bij aan een natuurlijke ondersteuning. Je schiet er niet onverwachts vandoor met deze fiets, maar de ondersteuning wordt geleidelijk opgebouwd.

Zoals in de ANWB-test ook al naar voren kwam, beschikt de Extensa over een duidelijk, goed af te lezen, display. Wel zo handig dat je niet elke keer op het display hoeft te turen, maar je ogen op de weg kan houden. De Pro E-bike Extensa beschikt over onderdelen van de beste merken zoals: Shimano, Panasonic, Axa, CST en RST.

Merk Pro E-bike
Frametype Dames
Collectiejaar 2018
Type fiets Elektrische fietsen
Motortechnologie Bafang-43volt
Motorpositie Voorwiel
Versnellingen 7
Type naaf Shimano Nexus 7
Framemateriaal Aluminium
//i.ytimg.com/vi/R-vtBOsGp8w/hqdefault.jpg
)" class="et_pb_video_overlay">

Verzeker de Pro E-bike Extensa

Verzeker de Pro E-bike Extensa vanaf € 2,35 per maand met de ANWB E-bikeverzekering!

Meer informatie

Pro E-bike Extensa
Krachtige middenmotor met krachttrap en rotatiesensor

De Extensa beschikt over een krachtige Bafang midden motor met 90Nm aan koppel. Hierdoor zijn heuvels geen probleem voor deze fiets en kan je zonder veel moeite over vlakke ondergronden fietsen. De krachttrap- en rotatiesensor zorgen voor een natuurlijke krachtoverbrenging. De krachtsensor meet hoeveel kracht jij op de trappers zet en daarop wordt de mate van ondersteuning afgesteld. Dit zorgt ervoor dat je een natuurlijke ondersteuning ervaart. Het mooie van deze krachtige motor is dat er weinig geluid wordt geproduceerd. Hierdoor kan jij extra genieten van jouw tochtjes door de natuur.

Vergelijk hier alle winkels en prijzen van de Pro E-bike Extensa en Extenso:

Pro E-bike Extensa Dames Pro E-bike Extenso Heren

Pro E-bike Extensa
Traploze versnellingen en gesloten kettingkast

Onderhoud van je fiets. Dat is toch altijd iets waar je tegenop ziet. Doordat deze Extensa beschikt over een gesloten kettingkast, wordt het onderhoud ook een eitje. Door de gesloten kettingkast, komt er minder vuil en water bij de ketting. Hierdoor gaat die minder snel roesten. Door de traploze versnelling stel je alleen maar een trapfrequentie in en je kan gaan fietsen. Nooit meer lastig terugschakelen bij stoplichten. Met deze traploze versnelling blijf je altijd in een trapfrequentie die voor jou prettig is.

Reacties op de Pro E-bike Extensa

De laagste prijs voor de Pro E-bike Extensa?

Wij zetten alle belangrijke informatie op een rij!