Testrapport week 38: VanMoof Electrified S

  • Elektronische diefstalbeveiliging
  • Geen fietssleutel nodig
  • Verlichting weggewerkt in bovenste framebuis
  • 420 Wh accu geïntegreerd in onderste framebuis
  • Ondersteuning veranderen tijdens het fietsen is lastig

Specificaties bekijken

VanMoof Electrified S
Niet meer weg te denken uit het straatbeeld

Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan: een e-bike in het verkeer. Zeker als het gaat om de VanMoof Electrified S in steden. De elektrische fiets van VanMoof, de Electrified S is er één die je in de gaten moet houden. Hieronder vind je de uitgebreide informatie over deze hippe elektrische fiets.

VanMoof Electrified S
Krachtige motor in het voorwiel

Dat het fietsen op een e-bike het rijden prettiger maakt is niet de enige reden waarom deze populair zijn. Fietsen zoals bijvoorbeeld de VanMoof Electrified S zorgen er ook voor dat er veel tijd bespaard wordt. Door de krachtige motor in het voorwiel kom je snel van A naar B. Die motor blijft het bovendien ook lange tijd goed doen, want in combinatie met de sterke accu is een flinke actieradius (60 – 120 km.) te bereiken. Op die manier zal met een enkele keer opladen al een mooie tocht gemaakt kunnen worden zonder enige zorg.

Merk VanMoof
Frametype Universeel
Type fiets Elektrische fietsen
Motorgeluid Stille Motor
Capaciteit standaard accu (Wh) 418 wh
Motorpositie Voorwiel
Type versnellingen Automatische 2-versnellingsnaaf Remote
Netto gewicht 18.4 kg
Framemateriaal Aluminum frame
//i.ytimg.com/vi/p0t3bJSeJdI/hqdefault.jpg
)" class="et_pb_video_overlay">
//i.ytimg.com/vi/Z8KSd_it1ZA/hqdefault.jpg
)" class="et_pb_video_overlay">

Verzeker de VanMoof Electrified S

Verzeker de VanMoof Electrified S vanaf € 2,35 per maand met de ANWB E-bikeverzekering!

Meer informatie

VanMoof Electrified S
Duurzame onderdelen

De VanMoof Electrified S mag dan een flinke investering zijn, er wordt wel waar voor het geld gekregen. Dit komt doordat er veel aandacht is besteed aan het vinden van duurzame onderdelen. Doordat alles minder snel slijt en dus langer meegaat, zullen de kosten na de aankoop een stuk lager zijn. Op de lange termijn kan dus simpelweg van een voordelige keuze worden gesproken. Wat daarbij vooral ook belangrijk is, is dat is nagedacht over de soorten gebruik van de e-bike. De onderdelen kunnen dus bijvoorbeeld wel tegen een stootje, maar ook tegen langdurig gebruik over grote afstand.

VanMoof Electrified S
Anti-diefstal tracking

De VanMoof Electrified S niet kopen omdat deze diefstalgevoelig is? Dat argument kan onder tafel worden geveegd. De fietsen zijn uitgerust met speciale anti-diefstal trackingsystemen. Daardoor kan een dief dus gewoon niet wegkomen met de fiets zonder dat deze altijd op te sporen is. Dankzij slimme GSM en bluetoothtechnieken kost het geen enkele moeite om dit snel voor elkaar te krijgen. De tijd dat dieven de kans hadden om fietsen mee te nemen en nooit meer teruggevonden te worden is daardoor dus ook definitief verleden tijd te noemen. Een goede reden om deze fiets te kiezen.

Reacties op de VanMoof Electrified S

Benieuwd naar alle specificaties van de VanMoof Electrified S?

Deze zetten we allemaal voor jou op een rij!