Top 10 Damesfietsen - Fietsvergelijkers

Top 10 damesfietsen

De beste damesfietsen op een rijtje!

1

Gazelle Chamonix C8 N8 Dames

Deze Gazelle Chamonix C7 2018 Lage Instap heeft een robuust aluminium frame en comfortabele zithouding. Daarnaast is deze fiets uitgerust met 7 versnellingen en krachtige remmen. De Gazelle Chamonix C7 2018 Lage Instap is een degelijke fiets met stijlvolle aspecten.

Aantal versnellingen: 7
Type fiets: Stadsfietsen
Framemateriaal: Aluminium

2 prijzen vanaf:

879,-

Adviesprijs: 999,-

Alle prijzen
2

Batavus Razer Dames

De Batavus Razer 2018 Dames beschikt over een uniek uiterlijk en een sterke middenmotor. Dankzij de ondersteuning en een gemiddelde actieradius van 90 km is deze fiets perfect voor mooie ritten. Kortom, een uitstekende elektrische fiets met 8 versnellingen.

Motorpositie: Midden
Gemiddelde actieradius: 90 km
Aantal versnellingen: 8

3 prijzen vanaf:

2519,-

Adviesprijs: 2799,-

Alle prijzen
3

Batavus Dinsdag N7 Dames

De Batavus Dinsdag Dames valt in de categorie Stadsfietsen. De Batavus Dinsdag heeft een sportief maar strak design. Alle kabels zijn mooi in het frame verwerkt waardoor de fiets er straks uitziet.

Aantal versnellingen: 7
Remsysteem: Rollerbrakes
Framemateriaal: Aluminium

6 prijzen vanaf:

759,-

Adviesprijs: 799,-

Alle prijzen
4

BSP Urban TS07 Dames

Deze BSP Urban TS07 2018 Dames heeft een robuust aluminium frame en comfortabele zithouding. Daarnaast is deze fiets uitgerust met 7 versnellingen en rollerbrakes remmen. De BSP Urban TS07 2018 Dames is een degelijke fiets met stijlvolle aspecten.

Aantal versnellingen: 7
Remsysteem: Rollerbrakes
Framemateriaal: Aluminium

6 prijzen vanaf:

745,-

Adviesprijs: 829,-

Alle prijzen
5

B’twin Elops 920 Dames

De B'twin Elops 920 Lage Instap heeft 7 versnellingen en valt onder de categorie Stadsfiets + Overig. Met een nettogewicht van 19 kg en V-Brake met makkelijk vervangbare remblokjes haal je hiermee een kwalitatieve fiets in huis. De B'twin Elops 920 Lage Instap wordt inhouse ontwikkeld door Decathlon en is inclusief levenslange garantie op het Duurzaam aluminium frame.

Levenslange garantie op frame, stuur en stuurpen
Aantal versnellingen: 7
Remmen: V-Brake met makkelijk vervangbare remblokjes

1 aanbieder gevonden

399,-

Adviesprijs: 399,-

Alle prijzen
6

Cortina U4 Transport RN3 Dames

Deze Cortina U4 Transport RN3 Naafdynamo 2018 Dames is een fiets waar je blij van wordt. Met de krachtige terugtraprem, trommelrem weet je zeker dat je altijd stil komt te staan. Kortom, je hebt met deze Cortina fiets alles wat je zoekt in een nieuwe fiets.

Remsysteem: terugtraprem, trommelrem
Aantal versnellingen: 3
Serie: U4

8 prijzen vanaf:

629,-

Adviesprijs: 699,-

Alle prijzen
7

VanMoof Electrified S3

Voor rijders van 170-210 cm
Geïntegreerd alarm en Smart Kick slot
Elektronische 4-speed versnellingsnaaf

1 aanbieder gevonden

1998,-

Adviesprijs: 1998,-

Alle prijzen
8

Sparta Regular N7 Dames

Deze Sparta Regular N7 2018 Dames heeft een robuust aluminium frame en comfortabele zithouding. Daarnaast is deze fiets uitgerust met 7 versnellingen en rollerbrakes remmen. De Sparta Regular N7 2018 Dames is een degelijke fiets met stijlvolle aspecten.

Aantal versnellingen: 7
Remsysteem: Rollerbrakes
Framemateriaal: Aluminium

1 aanbieder gevonden

599,-

Adviesprijs: 669,-

Alle prijzen
9

Sensa Treviso Premium N8 Dames

Deze Sensa Treviso Premium N8 2018 Dames heeft een robuust aluminium frame en comfortabele zithouding. Daarnaast is deze fiets uitgerust met 8 versnellingen en rollerbrakes remmen. De Sensa Treviso Premium N8 2018 Dames is een degelijke fiets met stijlvolle aspecten.

Aantal versnellingen: 8
Remsysteem: Rollerbrakes
Framemateriaal: Aluminium

4 prijzen vanaf:

849,-

Adviesprijs: 949,-

Alle prijzen
10

Cortina Blau N3 Dames

De degelijke Cortina Blau N3 2018 Dames is afgemonteerd met 3 versnellingen. Praktisch voor dagelijkse activiteiten en voorzien van sterk frame. Samengevat is de Cortina Blau N3 2018 Dames een betrouwbare fiets.

Aantal versnellingen: 3
Voorzien van krachtige remmen
Geleverd met sterke velgen

5 prijzen vanaf:

539,-

Adviesprijs: 599,-

Alle prijzen

Top 10 damesfietsen

De top 10 damesfietsen is op deze plek te vinden. De lijst bestaat uit de tien fietsen voor dames die het best verkocht worden op dit moment. Dit maakt het een flink stuk gemakkelijker om de juiste fiets te vinden wanneer je een nieuwe wilt kopen. Elk model op de lijst gaat namelijk gepaard met een kleine beschrijving van de unieke kenmerken. Daaraan kan je aflezen of een fiets voldoet aan de wensen en eisen die je hebt en of deze dus iets voor jou is. Zo kan je soms tot verrassende keuzes voor fietsen waar je niet eerder aan gedacht had komen.

De top 10 damesfietsen en merken

De lijst van 10 bestverkochte damesfietsen bestaat uit allerlei soorten modellen. Bovendien is het ook nog eens zo dat er fietsen van verschillende merken in de lijst staan. Dat zijn dan bijvoorbeeld fietsen van Batavus, Sparta, Gazelle, Cortina en B’twin. Deze merken zijn natuurlijk niet onbekend. De reden daarvoor is simpel: de kwaliteit van de damesfietsen van deze merken is altijd hoog te noemen. Daardoor is het dus vaak zo dat juist rijwielen die uit de ze fabrieken komen precies passen bij wat jij eigenlijk zoekt. Zo kan je dus met veel plezier op je nieuwe fiets stappen en ritjes maken.

De juiste fiets vinden

Het aanbod aan damesfietsen is behoorlijk groot. Dat kan het best lastig maken om de geschikte fiets voor jou te vinden. De top 10 damesfietsen kan daar dan natuurlijk een handig hulp in zijn. Soms heb je misschien nog iets meer keuzes nodig om de fiets te vinden die bij jou past. Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om te bekijken welke damesfietsen buiten de top 10 zijn gevallen. Ook hier kunnen passende rijwielen tussen gevonden worden. Vaak ook van dezelfde merken als de topmodellen.