Top 10 elektrische fietsen - Fietsvergelijkers

Top 10 elektrische fietsen

De beste elektrische fietsen op een rijtje!

1

Stella Livorno Steps N8 Dames

Reviewscore: 10.0

De Stella Livorno Steps N8 Dames bevat een uniek uiterlijk en een krachtige middenmotor. Dankzij de ondersteuning en de hoge actieradius is deze fiets uitermate geschikt voor mooie tochten. Kortom, een prachtige elektrische fiets met 8 versnellingen.

Motorpositie: Midden
Maximaal bereik: tot 90 km (upgrade tot 150 km)
Accu type: (8,8 Ah, 36V) 316 Wh Lithium - Ion

1 aanbieder gevonden

2899,-

Adviesprijs: 2899,-

Alle prijzen
2

Cube Town Hybrid Pro 500 N8 2018 Dames

De Cube Town Hybrid Pro 500 N8 2018 Dames heeft een uniek uiterlijk en een kwalitatieve middenmotor. Door de ondersteuning en een gemiddeld bereik van 80 km is deze fiets geschikt voor lange fietstochten. Samengevat, een geweldige e-bike met 8 versnellingen.

Motorpositie: Midden
Gemiddelde actieradius: 80 km
Aantal versnellingen: 8

1 aanbieder gevonden

2079,-

Adviesprijs: 2599,-

Alle prijzen
3

Victesse Strada N7 HM RT 2017 Lage Instap

De Victesse Strada N7 HM RT 2018 Lage Instap beschikt over een uniek uiterlijk en een sterke middenmotor. Door de ondersteuning en een gemiddeld bereik van 100 km is deze fiets perfect voor lange ritten. Samengevat, een uitstekende e-bike met 7 versnellingen.

Motorpositie: Midden
Gemiddelde actieradius: 100 km
Aantal versnellingen: 7

1 aanbieder gevonden

1699,-

Adviesprijs: 2899,-

Alle prijzen
4

Gazelle Orange C7+ HMB 2018 Dames

De Gazelle Orange C7+ HMB 2018 Dames heeft een uniek uiterlijk en een kwalitatieve middenmotor. Door de ondersteuning en een gemiddeld bereik van 80 km is deze fiets geschikt voor lange fietstochten. Samengevat, een geweldige e-bike met 7 versnellingen.

Motorpositie: Midden
Gemiddelde actieradius: 80 km
Aantal versnellingen: 7

6 prijzen vanaf:

1999,-

Adviesprijs: 2549,-

Alle prijzen
5

Batavus Dinsdag E-Go 2018 Heren

De Batavus Dinsdag E-go Heren valt in de categorie elektrische fietsen. De Batavus Dinsdag serie is een zeer bekende serie onder de Batavus fietsen. Daarom is er ook een elektrische variant op de markt gekomen onder de naam E-Go. Met zijn strakke uiterlijk en ook zeer stabiele motor een geweldige uitvoering. Ook is de fiets zeer licht (24,3 kg inclusief accu), hydraulische schijfremmen zorgen voor een krachtig remvermogen en de type accu is Lithium-ion.

Duurzame e-bike
Merk: Batavus
Hoogwaardige kwaliteit accu

4 prijzen vanaf:

1929,-

Adviesprijs: 2549,-

Alle prijzen
6

Batavus Monaco E-Go 2018 Dames

De Batavus Monaco E-Go Lage Instap valt in de categorie elektrische fietsen. Dankzij de E-motion fluisterstille voorwielmotor is deze fiets geschikt voor elke fietstocht. Lange afstanden fietsen is nog nooit zo makkelijk geweest. Doordat de prijs-kwaliteitverhouding in evenwicht ligt is dit een veel verkochte fiets onder de e-bikes.

Motorpositie: Voorwiel
Gemiddelde actieradius: 122 km
Aantal versnellingen: 7

4 prijzen vanaf:

1549,-

Adviesprijs: 2295,-

Alle prijzen
7

B’twin Elops 940 E Lage Instap

De B'twin Elops 940 E Lage Instap heeft 10 versnellingen en valt onder de categorie Elektrische fietsen. Met een nettogewicht van 25.9 kg en Hydraulische schijfremmen haal je hiermee een kwalitatieve fiets in huis. De B'twin Elops 940 E Lage Instap wordt inhouse ontwikkeld door Decathlon en is inclusief levenslange garantie op het Aluminium frame.

Gratis 1 jaar e-bike pechhulp via de ANWB
Levenslange garantie op frame, stuur en stuurpen
Remmen: Hydraulische schijfremmen

1 aanbieder gevonden

1899,-

Adviesprijs: 1899,-

Alle prijzen
8

Gazelle Orange C7+ HFP 2018 Heren

De Gazelle Orange C7+ HFP 2018 Heren heeft een uniek uiterlijk en een kwalitatieve voorwielmotor. Door de ondersteuning en een gemiddeld bereik van 70 km is deze fiets geschikt voor lange fietstochten. Samengevat, een schitterende e-bike met 7 versnellingen.

Motorpositie: Voorwiel
Gemiddelde actieradius: 70 km
Aantal versnellingen: 7

6 prijzen vanaf:

1599,-

Adviesprijs: 1999,-

Alle prijzen
9

Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018 Dames

De Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018 Dames valt in de categorie Elektrische fietsen. Het stoere, charmante, maar ook zeker moderne uiterlijk valt gelijk op. De zeer krachtige Bosch Active Line middenmotor zorgt voor een geweldige wegligging evenals een natuurlijke wendbaarheid. Het voorrekje is uitermate handig voor je al je bagage.

Motorpositie: Midden
Gemiddelde actieradius: 80 km
Aantal versnellingen: 7

5 prijzen vanaf:

1839,-

Adviesprijs: 2299,-

Alle prijzen
10

Batavus CNCTD E-Go Smart N3 2018 Heren

De Batavus CNCTD E-go Smart Heren valt in de categorie elektrische fietsen. Deze unieke Batavus CNCTD E-Go Smart is robuust, sterk en comfortabel. E-go Smart houdt in dat je via een app een bericht krijgt als je fiets verplaats wordt. Hierdoor wordt het voor dieven moeilijker om de fiets mee te nemen. Mocht dit toch gebeuren dan kan je altijd met Track & Trace functie je fiets weer terug vinden.

Motorpositie: Voorwiel
Gemiddelde actieradius: 70 km
Aantal versnellingen: 3

4 prijzen vanaf:

1339,-

Adviesprijs: 1679,-

Alle prijzen

Top 10 Elektrische fietsen

Op deze pagina is de top 10 van elektrische fietsen te vinden. Deze tien elektrische fietsen vormen samen de bestverkochte modellen. Je kunt gemakkelijk zien welke unieke kenmerken de fietsen hebben. Aan de hand van die eigenschappen wordt het gemakkelijker om een goede keuze te maken voor een fiets die bij jou past. Bovendien is het goed mogelijk dat je op deze manier juist een fiets ontdekt die nog niet eerder op jouw radar stond. Op de lijst staan immers de beste fietsen die er te krijgen zijn, ongeacht het merk. Dit maakt de keuze makkelijker.

De merken in de top 10 elektrische fietsen

De top 10 elektrische fietsen richt zich niet op één specifiek merk. Je kunt hier de top 10 bekijken en zien welke fietsen in het assortiment het populairst zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld over fietsen van Gazelle, Batavus, SpartaBrinckers, Stella en B’twin. Dat is ook niet vreemd. Deze merken staan immers bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan de productie en aan het design. Dit geeft de zekerheid dat de fiets veel plezier zal geven en je er graag een ritje op maakt. De keuze valt daarom vaker op deze merken.

Gemakkelijk een fiets uitzoeken

Het kan best lastig zijn om een goede elektrische fiets uit te zoeken. Het model is nog betrekkelijk nieuw, dus misschien weet je niet goed waar je op moet letten. De top 10 elektrische fietsen kan daar dan een handig hulpmiddel bij zijn. Dat neemt echter niet weg dat je misschien niet de juiste elektrische fiets in dit rijtje kan vinden. Daarom is het altijd mogelijk om gewoon even het gehele aanbod te bekijken, ook de elektrische fietsen buiten de top 10.