E-shifter

Het is de eerste in de industrie: elektronisch schakelen, voor de fijnste fietstocht ooit. Met vier snelheids­­niveaus versla je elke klim en elke storm.

Intelligente motor

Afgestemd om maximale kracht te leveren en natuurlijk aan te voelen. Onze nieuwe motor is bijna geluidloos – zelfs bij de maximale snelheid.

Hydraulisch remsysteem

Volledig ingebouwde hydraulische remmen zorgen voor nauwkeurige remkracht bij alle weers­omstandigheden.

App-technologie

De VanMoof-app installeren en gaan; zo simpel kan het zijn. Maak je klaar voor de soepelste fietstocht ooit met een proefrit op de VanMoof S3 of X3. Beide types maken gebruik van superslimme elektronica, hebben een verbeterde, bijna geluidloze motor en schakelen automatisch; door de vier snelheidsniveaus fiets je gemakkelijk door weer en wind, maar kom je ook op het juiste moment weer veilig tot stilstand dankzij de hydraulische schijfremmen.

 

 

Dutch Design

Het stijlvolle, moderne design van de fiets is verkrijgbaar in Dark (donkergrijs-zwart) en Light (lichtblauw) in twee verschillende frames. Zo kan iedereen stijlvol en comfortabel op een VanMoof zitten. Ben je tussen de 1.70 en 2.10 meter, dan raden we het model S3 aan, de X3 heeft een kleiner en lager frame en is daarmee geschikt voor wat meer petite mensen. Uiteraard hebben beide modellen dezelfde features, prestaties en handige gadgets. Denk aan een sleutelloze (!) kick-lock en een batterij die binnen vier uur is opgeladen waarmee je tot 150 kilometer vooruit kunt. Wil je je nieuwe e-bike personaliseren, kies dan uit talloze accessoires waarmee je je fiets kunt pimpen naar eigen smaak. Denk aan een powerbank, mandje, fender flaps en nog veel meer.