Heb ik de VanMoof S3 of X3 nodig?

Je hebt je keuze gemaakt. Je gaat voor een e-bike van VanMoof. Maar dan moet je nog een keuze maken tussen de modellen S3 en X3. Wij helpen je hier op weg om de juiste keuze te maken. In een paar simpele stappen weet je welk formaat fiets je nodig hebt en welk model dus het beste bij je past. Je wilt tenslotte niet dat je nieuwe e-bike te groot of te klein blijkt te zijn. Door je lichaamslengte en de lengte van je binnenbenen (van je kruis tot je enkel) te meten en naar de maattabel voor fietsen te kijken, kom je al snel achter het perfecte model voor jou.

Zowel de VanMoof S3 & X3 hebben dezelfde motor, accu en slimme technologie. Ze ondersteunen beide 120 kilo, maar verschillen in maat. Ben je tussen de 170-210 cm, dan raden we de VanMoof S3 aan; op deze grotere e-bike fiets je met een voorovergebogen houding. De X3 is geschikt voor fietsers tussen de 155-200 cm. Het model is wat kleiner en bevordert daarmee een rechtere fietshouding. Goed nieuws, van beide modellen kun je het stuur en zadel verstellen, zodat de e-bike nog beter aansluit bij jouw lengte.

Maar wat VanMoof écht uniek maakt is de Turbo Boost. De Turbo Boost geeft je een goed gedoseerde versnelling door het motorkoppel te maximaliseren. Moet je een steile helling of brug op? Met de Turbo Boost van de S3 en X3 zoef je omhoog alsof het niets is.

Mocht je het alsnog lastig vinden een keuze te maken tussen de S3 & X3? Dan kun je het beste langsgaan bij een VanMoof-locatie voor uitgebreid advies of een testrit!

Job

Job is onze e-bikespecialist. Vraag hem het hemd van het lijf over motorsystemen en accu's.
Fietst op: Custom made fixie