Victesse fiets kopen? Bekijk het totale aanbod op Fietsvergelijkers.nl

Victesse Atlas N7 HF Review

De Victesse Atlas N7 HF is een robuuste elektrische transportfiets die perfect is voor woon-werkverkeer. Dankzij de voorwiel aangedreven Shengyi voorwielmotor heb je altijd de wind in de rug. De stoere vormgeving en de trendy voordrager zorgen voor de stoere uitstraling.

Victesse Atlas N7 HF

5e plaats in de Nationale E-bike Test 2018

Met een eindscore van een 7.2 komt deze Victesse Atlas N7 HF transportfiets op een 5e plek. De display van de Victesse is een punt waarop niet goed gescoord wordt. Het testpanel geeft aan dat het aflezen soms lastig kan zijn. Daarnaast kwam naar voren dat de fiets niet heel comfortabel was. “Tijdens het fietsen was het comfort niet te best. Elk hobbeltje in de weg voelde ik, achteraf werden de banden van de fiets wel iets opgepompt maar ik heb hem daarna niet meer getest.”

Victesse fietsen heeft alle aandacht voor de fiets

Een fiets van het Victesse merk is ook niet verkrijgbaar in een verschillende trendy kleuren. Wat je wel krijgt is kwaliteit en de Victesse fabrikant steekt al zijn aandacht en tijd in het vervaardigen van elektrische fietsen. Dat merk je onder andere in het gebruik van de materialen. Victesse fietsen zijn elektrische fietsen met oog voor detail, veel comfort en een hele nette afwerking.

Je rijdt vrolijk over of op alle fietspaden met een Victesse Magnum

Aandacht voor de fiets vinden ze bij het fietsenmerk Victesse van essentieel belang. Natuurlijk moet fietsen vooral ook leuk zijn. Daarom produceren ze in de Victesse fabriek e-bikes met een motor die voelende ondersteuning geeft. Uiteraard is de prijs ook belangrijk. Victesse fietsen staan bekend om de hele betaalbare prijzen. De Victesse Magnum is daar een goed voorbeeld van. Dit is een elektrische fiets met een hele sterke voorwielmotor. De e-bike heeft drie versnellingen, een stevig en de accu zit in de bagagedrager verwerkt. De capaciteit van de accu kan jezelf kiezen (keuze uit 400.500.600 Wh). Wil je liever een elektrische fiets met middenmotor? In de ruime collectie van Victesse zijn er elektrische fietsen verkrijgbaar met een krachtige voorwiel- of middenmotor.

Een leuke fietstocht of het dagelijkse woon- werk verkeer met een Victesse fiets

Een Victesse fiets is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Gebruik je de Victesse Melville bijvoorbeeld voor woon- werkverkeer? Dan moet de fiets je alle comfort beiden om fluitend naar werk te gaan. De Victesse Melville heeft bijvoorbeeld zeven versnellingen, vier ondersteuningsstanden, hydraulische remmen en een goed verende voorvork en zadelpen. Daarnaast is het ook prettig dat je de accu van de fiets kunt halen en deze apart van de fiets kan opladen. Wil je graag de gebruikservaringen over Victesse fietsen lezen? Kijk dan naar een Victesse review. Hier staat onder ander in vermeld dat mensen zeer tevreden zijn en dat je met de accu behoorlijk veel kilometers kan maken.